proceder9008 Napisano 2 maja 2020 Udostępnij Napisano 2 maja 2020 Witam, zakupiłem wieze stereo Denon a dokładniej model denont d-m41 dab, potrzebuje porady do zakupu subwoofera zestaw ładnie gra ale brakuje troche basu, prosze doradźcie jaki kupic, tez nie za drogi bo mysle ze taki nie warto do takiej wieżyczki :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 maja 2020 Udostępnij Napisano 3 maja 2020 A moze lepiej wymienic kolumny z tego zestawu na jakies lepsze (masz te oryginalne oczywiscie)? Podaj budzet jaki chcesz przeznaczyc na ten zakup? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 maja 2020 Udostępnij Napisano 3 maja 2020 Jeśli chciałbyś nieco wspomóc niższe częstotliwości to polecam Taga Harmony TSW-120 v.2 lub Heco Victa Prime SUB 252 A . Oba w pomieszczeniach do 20m2 powinny sobie bardzo dobrze poradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2020 Udostępnij Napisano 4 maja 2020 Heco Victa sub powinien być ok. Ale też zastanowił bym się nad wymianą monitorów. Te od kompletu są słabszej jakości. Może tu lepiej szukać rozwiązania? Polk S20, Magnat 753, Dali Oberon 3, mimo że ich połączenie z Denonem bedzie słabsze. Basu jednak nie braknie. Pozdrawiam i zapraszam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceder9008 Napisano 5 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2020 Chodzi o to ze ja w Polsce mam dobry sprzęt grający, te stereo kupiłem tak o aby z braku laku posłuchać muzyczki i abym mógł go wygodnie przewozić w samochodzie Z samych głośników jestem dosyć zadowolony, jedynie co mi brakuje do nich to basu, jaki budżet, hmm niech pomyśle więcej jak 100E nie chciał bym wydać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 maja 2020 Udostępnij Napisano 6 maja 2020 Bo to lepiej Ci będzie przewozić po prostu inne, nawet nieco wieksze monitory niż suba Tak mi się wydaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts