Atlas1304 Napisano 4 maja 2020 Napisano 4 maja 2020 Chciałbym żebyście mi doradzili. Mam wzmacniacz Fezz Audio Titania i szukam do niego jakieś budżetowe kolumny tak do 3tyś.Muszę się narazie wyrobić w budżecie bo zwyczajnie nie mam go pod co podłączyć.W planach jest kupić coś lebszego ale narazie muszę się trzymać budżetu. Pomieszczenie 18m2 raczej bym wolał podłogowe.Muzyka to pop rock i muzyka taneczna.Co byście polecili do tego wzmacniacza?Myślałem o sappishare 25 Pylon audio Czy to dobry kierunek? Dźwięk raczej delikatnie ocieplony choć bez przesady.A i jeszcze jedno nie lubię dźwięku jazgotliwego i kującego w uszy.Stawiam raczej na dobrze zbudowana scenę stereofonie i melodyjność.Podpowieccie co w ogóle typować? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 maja 2020 Napisano 4 maja 2020 Pylon Audio Sapphire 25 będą ok, chociaż może warto spojrzeć także na Q Acoustics 3050i oraz Kef Q550. Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 maja 2020 Napisano 5 maja 2020 Witaj KEF Q550 może być ciekawą opcją. Dalej ELAC F6.2 są wąskie a spore, może mniejsze F5.2 albo Tannoy 7.4 Pozdrawiam i zapraszam na odsłuchy Odpisz, cytując
Recommended Posts