S4Home Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 Poprzednia wersja to wiem że miała. Ok to dziękuję za update. Szkoda że tutaj tego nie ma. Byłby dobry tani odtwarzacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 7 godzin temu, Iron napisał: Ale wiadomo, że DA na Netflixie bazuje na DD+ ok, bo myślałem, że coś w tej kwestii się zmieniło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 7 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2020 25 minut temu, Markcox napisał: ok, bo myślałem, że coś w tej kwestii się zmieniło Jednak muszę napisać sprostowanie. Dźwięk jest opisany jako Dolby-HD, w przypadku ścieźki z Dolby Atmos. A to nie jest przecież TrueHD. Wczoraj pisałem z pamięci, a dziś sprawdziłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts