Marcin779 Napisano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2020 No tu już wiele nie podziałam na tą chwilę TX8250 zostaje na pewno na dłuższy czas .Muszę znaleźć jakiś kompromis .Żona i tak marudzi że wymyślam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 pozdrów żonę - nie ty jeden tak masz moja pobudza się - jak oglądam stronki ze sprzetem i tam są ceny- nie wiem czemu ale jest czujna co oglądam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Kasuj historie jak ja HAHA 😁😁😁😁😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin779 Napisano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2020 HAHA .No ładne pasują do mebli .Jaka cena ? Co k@#$%a .tyle za zwykłe głośniki ,przecież te grają :)))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 no najlepsze, że wierzą żonki że ten sprzęt co mamy będzie do końca swiata i jeden dzień dłużej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 U mnie najgorsze jest jak mówię że chce coś sprzedac😁 chociaż bardzo powoli mozolnie sam odkładam na graty. A czeka mnie to na dniach i komunikat że chce coś drogiego jak na moje możliwości. O pożyczce nie wspomnę 😲. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin779 Napisano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Też tak mam. Muszę ciułać, sprzedać kombinować a mogłbym pożyczyć z konta. Ale nie 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 jak sobie sprzęt kupowałem, i żonka coś tam brzeczała - to powiedziałem jej, że dostanie expres do kawy - kompromis się udał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Najważniejsze żeby posłuchać kolumn, bo wiele zależy od gustu. Z żoną lepiej pójść na układ, że w zamiana ona także sobie coś kupi. U mnie trochę inaczej to działa, bo odnoszę wrażenie, że na 10 droższych zakupów moja żona kupuje raz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 1 minutę temu, Q21 napisał: Najważniejsze żeby posłuchać kolumn, bo wiele zależy od gustu. Z żoną lepiej pójść na układ, że w zamiana ona także sobie coś kupi. U mnie trochę inaczej to działa, bo odnoszę wrażenie, że na 10 droższych zakupów moja żona kupuje raz To okrutne z naszej strony ale niestety chyba w 80% przypadków tak to właśnie wygląda. Szpilki z Kazara za 600zl i wzmacniacz stereo za 600zl plus jedno zero na końcu a jak wiadomo zero znaczy nic więc nikt nie jest oszukany W ostatecznosci można przypomnieć, że już dawniej tylko głowa rodziny jadła mięso i że Kobita powinna szanować rękę, która ją karmi. Ps. Wszystko powyższe przetestowałem, kawalerem do wzięcia nie zostałem, polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts