Kuba Szczerbinski Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Witam ! Mam problem z głośnikami (dokładnie prawym głośnikiem) pod wzmacniaczem harman/kardon HK3490. Po podłączeniu głośników lewy gra prawidłowo a prawy bardzo cicho. Przewody podłączone dobrze. Czym może to być spowodowane ? Można to jakoś regulować ? Dzięki z góry za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momo Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Podłącz przewody pod górne gniazda.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Szczerbinski Napisano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2020 59 minut temu, Momo napisał: Podłącz przewody pod górne gniazda. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Już były i to samo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momo Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 (edytowany) Radio, CD, DVD za każdym razem niezależnie od źródła sygnału jeden kanał jest cichszy? Zmiana głośności też nie powoduje, że różnica się zaciera? Balance czasami nie jest przestawiony w lewą stronę? Edytowano 8 maja 2020 przez Momo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Wymień wszystkie blaszki na zworki, które zrobisz z kabla. Tutaj może być delikatna różnica. Sprawdź dodatkowo balans no i pytanie w związku z tym czy aby na pewno nic się nie stało z głośnikami w jednej kolumnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts