Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam jestem posiadaczem tv philips 75PUS6754/12 posiadam kino domowe Sony BDV-E4100 oraz dekoder nc+ 4K jaki najlepiej podlaczyc aby uzyskan najleprzy dźwięk we wszystkich głośnikach. Z gory dziekuje za pomoc

Napisano

Dziekuje za szybka odpowiedz. Jeszcze mam pare pytań zanim zadalem pytanie podłączyłem kabel kino tv hdmi oraz dekoder 4k i tv  do tegons tv do kina kabel optyczny. Czyli zle? Co odlaczyc i jak ustawic w ustawieniach. 

Napisano

Jesli cię to urazilo to przeoraszam czytalem juz instrukcje i i tak nie jestem pewien chce konkretnie wiedzieć czy robie cos zle czy dobrze od osoby ktora ma o tym pojecie bo ja nie mam i dlatego takie pytanie ma forum. Rozumiem ze błędem jest ze mam kabel optyczny do kina. Tv powinno byc z dekodera do kina a jak jesli chodzi o ustawienia co ustawic zeby byl dzwiek wykorzystany najlepiej jak sie da? 

Napisano
14 godzin temu, Punol1986 napisał:

Jesli cię to urazilo to przeoraszam czytalem juz instrukcje i i tak nie jestem pewien chce konkretnie wiedzieć czy robie cos zle czy dobrze od osoby ktora ma o tym pojecie bo ja nie mam i dlatego takie pytanie ma forum. Rozumiem ze błędem jest ze mam kabel optyczny do kina. Tv powinno byc z dekodera do kina a jak jesli chodzi o ustawienia co ustawic zeby byl dzwiek wykorzystany najlepiej jak sie da? 

Dodaje jeszcze zdjecie ktory efekt da najwajniejszy dźwięk? 

IMG_20200511_104525.jpg