S4Home Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 Onkyo to amplitunery które bardzo się grzeją. Maja zabezpieczenia ale działają one do czasu. I tak jeśli będziesz go trzymał tak jak teraz to tak strzelam że półtora roku do dwóch lat zacznie działać wolniej i się przywieszać. Później HDMI czy też padnie końcówka któraś. No troche pomoże z tym że ja bym go i tak postawił na Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiexx04 Napisano 19 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2020 (edytowany) Pobawiłem się trochę za kalibracją, więc załączam screeny jak to powychodziło. Crossover'a ustawiłem ręcznie - to co się dało na 80, w zalezności od glośników. Edytowano 19 maja 2020 przez krzysiexx04 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Posłuchaj a później zmień LPF of LFE na 120 i daj znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts