Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
18 godzin temu, Piotrek Pszczoła napisał:

(do tej pory jedyna kolumna z bass reflexem z tyłu, niezłe zaskoczenie :) ).

A wszyscy się ich boją, a jak widać po raz kolejny niepotrzebnie.

18 godzin temu, Piotrek Pszczoła napisał:

A jeśli szukać dalej to co? Jednak te Silvery 100, które średnicę, na której mi zależy ponoć traktują nieco po macoszemu?

Dodam jeszcze, że tutaj raczej punktowego i szybkiego basu nie uzyskasz. Ewentualnie tutaj masz do kupienia w Naszym dziale sprzedam:

Pomyśl jeszcze o sprawdzeniu Kef Q350 (polecane były w drugim Twoim temacie). Tutaj będzie na pewno spokojnej w górze pasma niż w B&W i trochę inna barwa basu.

Edytowano przez lysyrafal
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowany)

Cześć, jestem ciekaw tego połączenia PM6006 + Q350 - sam nabyłem ostatnio Marantza i na 20m2 męczy mnie basem z QA3050. Będę śledzić wątek czy miałeś okazję posłuchać.

Edytowano przez barchetta1
Napisano
Dnia 20.06.2020 o 12:12, barchetta1 napisał:

Cześć, jestem ciekaw tego połączenia PM6006 + Q350 - sam nabyłem ostatnio Marantza i na 20m2 męczy mnie basem z QA3050. Będę śledzić wątek czy miałeś okazję posłuchać.

Jak będę miał okazję sprawdzić, to dam znać - trochę mnie jednak odrzuca od nich wiele opinii, że mają przepakowany bas.

Chcę sprawdzić jeszcze Q350 jak wyżej koledzy polecają oraz Pylony Diamond Monitor.

Niestety o Pylonach nie ma aż tak dużo opinii, więc nie wiem do końca czy grają dźwiękiem bliżej B&W 606, KEFa, MA czy raczej kluskowym dźwiękiem Elaca DBR62 - ktoś może z doświadczenia je jakoś w tym gronie umiejscowić?