DRA-F109 Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Dzień dobry, Proszę o pomoc w dobraniu odbiornika sieciowego do mojego małego zestawu Denon składającego się z DRA - F109 i DCD - F109. Niestety, kiedyś kupiłem tylko te dwa klocki. Brakuje trzeciego DNP - F109, czyli odbiornika sieciowego właśnie. Nie jest już dostępny. Lipa. Czy ktoś z forumowiczów doradzi co kupić , jak to dopasować, żeby wymiary nie były większe od tego co mam.... żeby to współpracowało. Jako uzupełnienie dodam, że moje klocki są srebrne. Kurcze tu z odcieniem może też być problem, bo srebrny srebrnemu nierówny. Dobrze, żeby internet brał przez wi-fi. Cena jest drugorzędna z tym , że nie może to być mercedes do mojego malucha, bo to bez sensu będzie. Kluczowa jest dobra współpraca i czystość grania/jakość... minimalizm i łatwa obsługa. Hmmm, jeszcze kolor wyświetlacza, żeby pasował. Potrzebuję do słuchania radia internetowego. Jak wiecie PR Trójka się rozpada/rozpadło a jest szansa, że stara ekipa uruchomi swoje własne radio ale już internetowe. Jeśli to wypali chciałbym mieć taki właśnie odbiornik sieciowy dzięki któremu Ich złapię ;) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Jeśli chcesz w miare pasujący wyglądowo to tylko Yamaha CDNT 670 - podwoisz CD WXC50 albo tani WXAD10 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Tylko Yamaha WXC50 przychodzi mi na myśl. Alternatywą może być Topping D50s+Audio Pro Link 1. Oba urządzenia będziesz mógł gdzieś schować, nie muszą być na wierzchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRA-F109 Napisano 21 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2020 (edytowany) Dziękuję za podpowiedzi. Już wyszukuję i oglądam wskazane wyżej propozycje... Cytat Tylko Yamaha WXC50 przychodzi mi na myśl... Q21, tak to będzie , chyba, najrozsądniejszy zakup. Z tego co widzę to można pionowo postawić. Bardzo ciekawe rozwiązanie i pomysłowe. No i zarazem neutralne jeśli chodzi o wzornictwo. Czy wymieniony sprzęt jest w bieżącej sprzedaży (jako nowy)? Edytowano 21 maja 2020 przez DRA-F109 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2020 Udostępnij Napisano 22 maja 2020 Tak. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts