DRA-F109 Napisano 20 maja 2020 Napisano 20 maja 2020 Dzień dobry, Proszę o pomoc w dobraniu odbiornika sieciowego do mojego małego zestawu Denon składającego się z DRA - F109 i DCD - F109. Niestety, kiedyś kupiłem tylko te dwa klocki. Brakuje trzeciego DNP - F109, czyli odbiornika sieciowego właśnie. Nie jest już dostępny. Lipa. Czy ktoś z forumowiczów doradzi co kupić , jak to dopasować, żeby wymiary nie były większe od tego co mam.... żeby to współpracowało. Jako uzupełnienie dodam, że moje klocki są srebrne. Kurcze tu z odcieniem może też być problem, bo srebrny srebrnemu nierówny. Dobrze, żeby internet brał przez wi-fi. Cena jest drugorzędna z tym , że nie może to być mercedes do mojego malucha, bo to bez sensu będzie. Kluczowa jest dobra współpraca i czystość grania/jakość... minimalizm i łatwa obsługa. Hmmm, jeszcze kolor wyświetlacza, żeby pasował. Potrzebuję do słuchania radia internetowego. Jak wiecie PR Trójka się rozpada/rozpadło a jest szansa, że stara ekipa uruchomi swoje własne radio ale już internetowe. Jeśli to wypali chciałbym mieć taki właśnie odbiornik sieciowy dzięki któremu Ich złapię ;) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 21 maja 2020 Napisano 21 maja 2020 Jeśli chcesz w miare pasujący wyglądowo to tylko Yamaha CDNT 670 - podwoisz CD WXC50 albo tani WXAD10 Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 maja 2020 Napisano 21 maja 2020 Tylko Yamaha WXC50 przychodzi mi na myśl. Alternatywą może być Topping D50s+Audio Pro Link 1. Oba urządzenia będziesz mógł gdzieś schować, nie muszą być na wierzchu Odpisz, cytując
DRA-F109 Napisano 21 maja 2020 Autor Napisano 21 maja 2020 (edytowany) Dziękuję za podpowiedzi. Już wyszukuję i oglądam wskazane wyżej propozycje... Cytat Tylko Yamaha WXC50 przychodzi mi na myśl... Q21, tak to będzie , chyba, najrozsądniejszy zakup. Z tego co widzę to można pionowo postawić. Bardzo ciekawe rozwiązanie i pomysłowe. No i zarazem neutralne jeśli chodzi o wzornictwo. Czy wymieniony sprzęt jest w bieżącej sprzedaży (jako nowy)? Edytowano 21 maja 2020 przez DRA-F109 Odpisz, cytując
Recommended Posts