Stolarz Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 To chyba zależy od tego jakie masz wymagania odsłuchowe. Ja mam swoje pierwsze kino domowe oparte na klockach budżetowych a i tak nie boję się mówić, że doprowadziłem sobie stereo kalibracją i zmianą ustawień krzywych dla frontów do stanu gdzie to co słyszę mi pasuje. Zdaję sobie sprawę, że na wzmaku czy z końcówką mocy byłoby lepiej ale to takie same mądrości jak tekst: "Jak wpadniesz do wody to będziesz mokry" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2020 Dnia 29.05.2020 o 12:03, mikeg napisał: Jeszcze jedno małe pytanie. Czy jest taki złoty środek -amplituner co zagra dobrze w kinie i w stereo do 8000-10000 tysięcy ? Bardzo jestem ciekawy jakie są wasze typy. Yamaha 3080 , NADy i Arcamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts