Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dokładnie tak a szczególnie kopułki wysokotonowe oraz zawieszenie membran. Dla mnie kolumna mocno porysowana to już odpada chociaż wiadomo, że są okleiny i można to naprawić.

Napisano

Wszystko zależy od indywidualnego podejścia. Niekiedy sprzęt powystawowy można kupić nieco taniej co może być kartą przetargową ale nie zawsze jest możliwość kupna danych kolumn z wystawy.  W większości przypadków kolumny czy sprzęt poekspozycyjny praktycznie nie nosi śladów użytkowania, przynajmniej mogę to napisać jak to jest w naszym przypadku. 

Napisano

Bez znaczenia.

1. Jeśli kupisz kolumny nowe musisz je wygrzewać Ty ale i każde palcowanie będzie Twoje

2. Jeśli kolumny z ekspozycji to będą wygrzane (chodź nie zawsze) i zapewne dostaniesz na nie lepszą cenę (chodź też nie zawsze). Oglądnij je dokładnie czy nie mają skaz na wyglądzie. Gwarancja jest oczywiscie normalna.

10 godzin temu, Q21 napisał:

W większości przypadków kolumny czy sprzęt poekspozycyjny praktycznie nie nosi śladów użytkowania, przynajmniej mogę to napisać jak to jest w naszym przypadku. 

U nas jest podobnie. My przenosimy kolumny i my je podłączamy. Klient ich praktycznie nie dotyka.

O jakich kolumnach mowa?