Mefju01 Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 (edytowany) Witam , Stoję przed wyborem kina domowego do pomieszczenia 6x4 , zarówno do muzyki jak i filmów, jak duża różnica jest miedzy tymi zestawami który byście polecali , yamaha yht1840 harman bds 680 https://m.ceneo.pl/27198539 https://m.ceneo.pl/54021645 Edytowano 8 czerwca 2020 przez Mefju01 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Yamaha. Ale mozna jeszcze lepiej. Jaki masz budżet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju01 Napisano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 (edytowany) Właśnie chodzi o to ze dokładnie te dwa Modele mam okazje kupić od znajomego w podobnych cenach. i jak to jest ze sprzęt za 5k jest gorszy niż sprzęt za niecałe 2k ? Edytowano 8 czerwca 2020 przez Mefju01 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 To że ta stacyjka jest mega awaryjna. W Harmanie. Jak padnie to powodzenia w serwisie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju01 Napisano 1 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 Dzięki za pomoc wszystkim stanęło na rxv479 i zestawie Nsp20 , ale narazie zadowolony nie jestem , bardzo gwizdkowo to gra , podłączyłem wszystko kablem 2x1.5 99,99% OFC , co dziwne biały cały bez plusa/minusa (sprawdzałem jakbym nie podłączyl zawsze dziala) , do tego nie wiem jak podpiąć suboower , w amplitunerze jest chinch na suba, a sub ma tylko plus/minus , kupiłem jakiś kabel do suba ale nie pasuje (chyba żeby rozwalić kabel i powiązać ?) chcialem dodać zdjęcia suba/ampli i kabli które mam ale jakiś błąd przy dodawaniu plików cały czas. A i narazie odpialem centralny głośnik i podłączyłem w to miejsce suba aczkolwiek tez gra nie jak sub a jak Center No może ciut ale to ciut większy bas niż Center Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 2 lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 lipca 2020 12 godzin temu, Mefju01 napisał: A i narazie odpialem centralny głośnik i podłączyłem w to miejsce suba aczkolwiek tez gra nie jak sub a jak Center No może ciut ale to ciut większy bas niż Center Co zrobiłeś??? Serio? A zestaw który wybrałeś (sam, bez dania sobie i innym tutaj szansy na pomoc w wyborze czegoś lepszego) jest po prostu słaby. Nie spodziewaj się cudów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 lipca 2020 Kupiłeś to: https://archiwum.allegro.pl/oferta/yamaha-subwoofer-ns-swp20-2-glosniki-ns-b20-i8790253373.html no to nie będzie to grało To zestaw ktory się podłącza do specjalnego modelu amplitunera z aktywnym wyjściem na suba. Nie będzie to grało. Przykro mi. Co byś nie robił i tak zadowolony nie będziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju01 Napisano 2 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2020 Fck , a te 5boxow nsb20 różnią się jakością grania od nsp20 ? Mogę dokupic tylko jakiś aktywny sub i Będzie śmigać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 aktywny sub będzie wtedy śmigać. Te satelitki nie wiem. Ja tam wole inne modele. Magnat, Tannoy, Heco itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju01 Napisano 5 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2020 Satelitki już dają radę , lepiej popodlaczalem, a subwoofer padło na skrzynkę z zestawu jbl 610 , jutro po nią jadę , mam nadzieje ze spasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju01 Napisano 14 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2020 Wszystko zgrało się pięknie , zadowolony mega , sub i odrazu wszystko zaczęło całkowicie inaczej grać , ten sub ogólnie mega mocny , 2mm od minimum i wystarczająco trzęsie , jeszcze taka mała kwestia podłączenia z tv bo cały czas podpięte przez Bluetooth , i jest Wporzo nie narzekam , aczkolwiek mam i kabel optyczny i hdmi , próbowałem optycznym swieci się w telewizorze widać ze gra nawet na wykresie słupków , ale w amplitunerze pod żadnym inputem nie widzi/niedziala , opcji typowo „optical” brak jedynie myśle av2 ale i tak nie trybi , pomysły ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 Możliwe że żaden optyk nie jest przypisany do wejścia. Trzeba poszperać w opcjach - INPUT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 Takie pytanie w sumie mam. Czytałeś instrukcję obsługi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 lipca 2020 Gdzie tam Na pewno nie. Przecież są fora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts