Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Właśnie chodzi o to ze dokładnie te dwa Modele mam okazje kupić od znajomego w podobnych cenach.

i jak to jest ze sprzęt za 5k jest gorszy niż sprzęt za niecałe 2k ? 

Edytowano przez Mefju01
  • 4 weeks later...
Napisano

Dzięki za pomoc wszystkim stanęło na rxv479 i zestawie Nsp20 , ale narazie zadowolony nie jestem , bardzo gwizdkowo to gra , podłączyłem wszystko kablem 2x1.5 99,99% OFC , co dziwne biały cały bez plusa/minusa (sprawdzałem jakbym nie  podłączyl zawsze dziala) , do tego nie wiem jak podpiąć suboower , w amplitunerze jest chinch na suba, a sub ma tylko plus/minus , kupiłem jakiś kabel do suba ale nie pasuje (chyba żeby rozwalić kabel i powiązać ?) 

chcialem dodać zdjęcia suba/ampli i kabli które mam ale jakiś błąd przy dodawaniu plików cały czas.

73ED88FA-9649-464F-9466-3A6C422BEBE0.jpeg

6483DAC0-AE4C-4215-826B-C954B4B0A5A2.jpeg

4A295013-C999-40BE-A4A1-7392C6E1ADB7.jpeg

C53494F2-A78B-43C3-BE4E-940714998C09.jpeg

A i narazie odpialem centralny głośnik i podłączyłem w to miejsce suba aczkolwiek tez gra nie jak sub a jak Center No może ciut ale to ciut większy bas niż Center 

Napisano
12 godzin temu, Mefju01 napisał:

A i narazie odpialem centralny głośnik i podłączyłem w to miejsce suba aczkolwiek tez gra nie jak sub a jak Center No może ciut ale to ciut większy bas niż Center 

Co zrobiłeś??? Serio? :D

A zestaw który wybrałeś (sam, bez dania sobie i innym tutaj szansy na pomoc w wyborze czegoś lepszego) jest po prostu słaby. Nie spodziewaj się cudów.

• 2 weeks later...
Napisano

Wszystko zgrało się pięknie , zadowolony mega , sub i odrazu wszystko zaczęło całkowicie inaczej grać , ten sub ogólnie mega mocny , 2mm od minimum i wystarczająco trzęsie , jeszcze taka mała kwestia podłączenia z tv bo cały czas podpięte przez Bluetooth , i jest Wporzo nie narzekam , aczkolwiek mam i kabel optyczny i hdmi , próbowałem optycznym swieci się w telewizorze widać ze gra nawet na wykresie słupków , ale w amplitunerze pod żadnym inputem nie widzi/niedziala , opcji typowo „optical” brak jedynie myśle av2 ale i tak nie trybi , pomysły ?