Ostrytom Napisano 21 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 (edytowany) Witam, Szukam wzmacniacza do 4 tyś do kolumn fyne 303. Lubię brzmienie ogólnie ciepłe, z mocnym dołem, delikatną góra. Pokój odsłuchowy około 20m2. Obecnie używam Cambridge axr 100. Prośba o propozycje. Pozdrawiam. Edytowano 21 czerwca 2020 przez Ostrytom Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 No to nie gra to tak jak chciałeś. Jeśli ma być cieplej z dołem i delikatniejsza górą to Magnat MR 780, Arcam SA10. Te wzmacniacze wystarczą mimo że nie wykorzystują w całości budżetu. Zapraszam na odsłuch do nas i po wypożyczenie na odsłuch domowy Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 Zgadzam się z propozycjami kolegów, z mojej strony koniecznie dorzuciłbym jeszcze Musical Fidelity M2si oraz hybrydę lampową Vincent SV-500. Przed ostateczną decyzją chociaż chwilę posłuchałbym jeszcze wzmacniacza Audiolab 6000A. To nie będzie tak gęste, ciepłe granie, ale w połączeniu z kolumnami Fyne Audio efekt może być naprawdę bardzo dobry. Zapraszam serdecznie na odsłuchy, porównania. Mamy wszystkie wymienione wzmacniacze i jeszcze wiele innych modeli, które w komfortowych warunkach możesz u nas posłuchać. Oczywiście indywidualna, atrakcyjna oferta cenowa dla forumowicza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts