Loraxon #1 Napisano 21 czerwca 2020 WitamTo moje pierwsze słuchawki BT tego typu.https://sennheiser.pl/o/sluchawki-i-soundbary-zastosowanie-prywatne-muzyka-i-rozrywka-momentum-3-wireless Głośność słuchawek przez BT jest w porządku. Ale po kablu jest zdecydowanie ciszej, po podłączeniu do Samsung Galaxy S8+ Czy to normalne, czy raczej jakiś problem ze sprzętem? A może jakiś wzmacniacz jest potrzebny? Dziękuję za ewentualną odpowiedź. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 22 czerwca 2020 Jeśli głośność jest nie wystarczająca, wzmacniacz słuchawkowy powinien pomóc. To dość normalne że po wyjściu słuchawkowym w telefonie nie można oczekiwać zbyt dużej mocy. Jeśli chodzi o sprzęt to trzeba się zastanowić czy ma on być miniaturowy do użycia w ruchu, jaką ma mieć funkcjonalność i wszystko w odniesieniu do ceny. Może po prostu lepiej pozostać przy połączeniu bluetooth? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loraxon #3 Napisano 22 czerwca 2020 Dziękuję za odpowiedz. Słuchawki zakupiłem z myślą o korzystaniu przez BT, połączenie przez kabel to tylko alternatywa (ale zawsze to dodatkowa opcja). Połączenie bezprzewodowe spełnia moje oczekiwania. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubad #4 Napisano 22 czerwca 2020 Dla alternatywy możesz przetestować coś takiego jak AUQ Dragonfly są dostępne w 3 wersjach, powinny załatwić problem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach