Kris3332 Napisano 24 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2020 Witam, kiedyś nabyłem po mega okazyjnej cenie wzmacniacz marantz pm6003 który stał w szafie a ostatnio do tego kupiłem za grosze kolumny B&W xt4. Czy taki wzmacniacz będzie odpowiedni do takich głośników? Kompletnie się nie znam i dopiero zaczynam swoją przygodę ze sprzętem audio. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 24 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2020 Witaj Ten wzmacniacz pokaże tylko fragment możliwości tych głośników. Ale jeśli kupiłeś PM6003 w okazyjnej kwocie, a za grosze dołożyłeś XT4. To korzystaj:) Chyba, że masz ochotę na audiofilskie ruchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2020 Masz jedno i drugie podłączaj i graj w czym problem ?:P Ja uważam że to wzmacniacz który zdecydowanie do nich wystarczy. To model który był produkowany pod kątem setu kina domowego. Tylko później to rozdzielono. Podobnie jak Quadral Signo czy Tannoy Arena Highline 500. Więc podłącz i graj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris3332 Napisano 25 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 2020 Dziękuje za odpowiedzi głośniki jeszcze nie są u mnie ale wolałem się tylko upewnić ze wszystko będzie w porządku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2020 Słuchałeś ich? W czystym stereo? Podobały Ci się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts