Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

zastanawiam sie nad kompaktowymi glosnikami i nie wiem co wybrac , mysle konkretnie o:

polk audio tl 1700

Focal Pack Cinema ( 4 siby male i jeden xl) 

Cabasse Alcyone 2-pak 5.1  czy moze canton movie 135

jaki zestaw jest najlepszy z wymienionych?

Z gory dziekuje za pomoc

Napisano
1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał:

Odsłuch przedewszystkim, a potem mozna naprowadzic, wiedzac jakie masz preferencje.

u mnie w okolicy nie ma takiego sklepu zebym mogl to porownac, najblizej   moze  w Warszawie jest taki sklep  a to juz z 200 km 

Napisano

No to niestety nikt ci w ciemno nie powie które rozwiązanie dla ciebie.to są kolumny dość specyficzne i większość osób tutaj ma doświadczenia jednak z budowaniem kina domowego opartego na dużych kolumnach. oprócz tych wymienionych przez ciebie jest jeszcze kilka modeli które mam w głowie możesz do nas zadzwonić kolega od instalacji akurat montował niedawno tego typu systemy więc po prostu chętnie podzieli się z tobą wiedzą. 

Napisano
8 godzin temu, S4Home napisał:

No to niestety nikt ci w ciemno nie powie które rozwiązanie dla ciebie.to są kolumny dość specyficzne i większość osób tutaj ma doświadczenia jednak z budowaniem kina domowego opartego na dużych kolumnach. oprócz tych wymienionych przez ciebie jest jeszcze kilka modeli które mam w głowie możesz do nas zadzwonić kolega od instalacji akurat montował niedawno tego typu systemy więc po prostu chętnie podzieli się z tobą wiedzą. 

Dziękuję za pomoc