Nero Napisano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2020 Jestem zdecydowany na zakup Rotel A12+ CD11. Problem mam z doborem kolumn. Salon 20m2. Muzyka głównie fajny rock( Chylińska, Korn, U2). Zastanawiam się nad głośnikami pokroju Fyne Audio F501. Czy mogę prosić o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2020 Dlaczego jesteś zdecydowany na Rotela? Najpierw dobiera się kolumny a pod to dobiera się wzmak. Jaki dźwięk lubisz? Co juz odsłuchałeś? Fyne F 501 fajne kolumny, ale czy dla Ciebie? Patrzyłeś na opis Krafta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2020 Cześć, Również ciekawy jestem dlaczego wybór padł akurat na Rotela? Napisz proszę jakie brzmienie preferujesz i jakiej wielkości masz pomieszczenie. Fyne AUdio F501 to bardzo udane kolumny oferujące brzmienie soczyste i dociążone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts