Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Witam wszystkich Mam do was pytanie czy spotykaliście się z taką sytuacją pojawia mi się taki komunikat!! Osiągnąłeś maksymalną liczbę postów, które możesz opublikować dziennie" Czytałem regulamin nic tam nie ma o ilości postów chyba że się mylę?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Spamer jesteś i tyle Jest takie ograniczenie żeby boty sięza bardzo nie rozpędzały , ale z tego co kojarzę to tylko branża potrafiłą limit wykorzystać. Więc szacun Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Żaden spamer 😎 Zrobiłem zrzut ekranu poprostu się pytam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Cześć, faktycznie jest nałożony limit, ponieważ co jakiś czas mamy spam z Azji Po tym, jak musieliśmy skasować 2000 chińskich postów, postawiliśmy na ograniczenia. Ale faktycznie jeszcze nikt prócz branży limitu nie przekroczył @milk-monster poczekasz troszkę, dobrze? Pozdrawiam serdecznie, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 (edytowany) Generalnie przy napisanych 15 postach ciach blokada ☹️ i konsternacja dlatego napisałem jestem tutaj dość krótko na żadnym forum się z tym poprostu nie spotkałem! Poczekam 😃 Pozdrawiam Edytowano 31 sierpnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Mam dużo postów , trochę na forum a nigdy nie przekroczyłem limitu. Tylko spamerzy nabijający bezsensownie posty mają problemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 No jasne że spamerzy i ja kto inny teraz mnie wszyscy zablokują i po ptokach ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Wystarczy skupić się na ważniejszych sprawach i napisać bardziej konkretne (obszerniejsze lub jak kto woli: porządniejsze) posty zamiast iść na ilość, a wtedy ograniczenie liczby dziennych postów nie będzie problemem :-) Pozdrawiam PS. Wątek przeniesiony do odpowiedniego działu. A swoją drogą to warto korzystać z wyszukiwarki -bo na Forum ta kwestia była już poruszana... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Ale tu nikt nie idzie na ilość!! Poprostu wspomniałem o problemie po to jest forum żeby pisać! Uzyskałem odp: dziękuję! Pozdrawiam 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts