Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Witam wszystkich Mam do was pytanie czy spotykaliście się z taką sytuacją pojawia mi się taki komunikat!! Osiągnąłeś maksymalną liczbę postów, które możesz opublikować dziennie" Czytałem regulamin nic tam nie ma o ilości postów chyba że się mylę?? Odpisz, cytując
mkk Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Spamer jesteś i tyle Jest takie ograniczenie żeby boty sięza bardzo nie rozpędzały , ale z tego co kojarzę to tylko branża potrafiłą limit wykorzystać. Więc szacun Odpisz, cytując
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Żaden spamer 😎 Zrobiłem zrzut ekranu poprostu się pytam Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Cześć, faktycznie jest nałożony limit, ponieważ co jakiś czas mamy spam z Azji Po tym, jak musieliśmy skasować 2000 chińskich postów, postawiliśmy na ograniczenia. Ale faktycznie jeszcze nikt prócz branży limitu nie przekroczył @milk-monster poczekasz troszkę, dobrze? Pozdrawiam serdecznie, Ola Odpisz, cytując
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 (edytowany) Generalnie przy napisanych 15 postach ciach blokada ☹️ i konsternacja dlatego napisałem jestem tutaj dość krótko na żadnym forum się z tym poprostu nie spotkałem! Poczekam 😃 Pozdrawiam Edytowano 31 sierpnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Mam dużo postów , trochę na forum a nigdy nie przekroczyłem limitu. Tylko spamerzy nabijający bezsensownie posty mają problemy Odpisz, cytując
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 No jasne że spamerzy i ja kto inny teraz mnie wszyscy zablokują i po ptokach ☹️ Odpisz, cytując
RoRo Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Wystarczy skupić się na ważniejszych sprawach i napisać bardziej konkretne (obszerniejsze lub jak kto woli: porządniejsze) posty zamiast iść na ilość, a wtedy ograniczenie liczby dziennych postów nie będzie problemem :-) Pozdrawiam PS. Wątek przeniesiony do odpowiedniego działu. A swoją drogą to warto korzystać z wyszukiwarki -bo na Forum ta kwestia była już poruszana... Odpisz, cytując
Gość Napisano 31 sierpnia 2020 Napisano 31 sierpnia 2020 Ale tu nikt nie idzie na ilość!! Poprostu wspomniałem o problemie po to jest forum żeby pisać! Uzyskałem odp: dziękuję! Pozdrawiam 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts