AudioTube Napisano 19 października 2022 Napisano 19 października 2022 Dnia 16.10.2022 o 00:35, Knoxs napisał: a z zupełnie innych dźwięków polecam dwa nowe koncerty Hani Rani. Aż się wierzyć nie chce ze mamy taką młoda i zdolna Polkę Za tą Panią „jeżdżę” po Holandii, Belgii, Niemczech. Już 5 koncertów. Kilka dni potrzebuję, by dojść do siebie. Jakoś tak łatwiej i lepiej mi się żyję po tych Live. W domku bardzo często słucham i często łzy mi po polikach spływają. 2 Odpisz, cytując
Knoxs Napisano 20 października 2022 Napisano 20 października 2022 Dnia 19.10.2022 o 10:00, AudioTube napisał: Za tą Panią „jeżdżę” po Holandii, Belgii, Niemczech. Już 5 koncertów. Kilka dni potrzebuję, by dojść do siebie. Jakoś tak łatwiej i lepiej mi się żyję po tych Live. W domku bardzo często słucham i często łzy mi po polikach spływają. Zazdroszczę bo cZekam na koncert w Polsce i jakie wrażenia ??? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 21 października 2022 Napisano 21 października 2022 9 godzin temu, Knoxs napisał: i jakie wrażenia ??? Dwa ostatnie koncerty w kameralnej sali. Około 200 osób. Miejsca tylko stojące. Bardzo ważne dla mnie było, bym zajął miejsce z przodu. Stałem max 5 metrów od Hani instrumentów. Zapewne widziałeś już jak to wygląda. Widzialem jej ruchy, to „przesiadanie się”, słyszałem, gdy dotykała klawiszy. „Muzycznie” u mnie w domu to przedewszystkim raj dla „ucha”. Mam system, który w zasadzie jest „zbudowany” pod fortepian, smyczki, wokale, instrumenty akustyczne. Ale to co widziałem, plus muzyka jeszcze długo zostanie ze mną. Bliskość fizyczna, wrażenia wzrokowe i brzmienie plus moja wrażliwość przy tego typu muzyce bardzo mnie wzbogaciła. 3 Odpisz, cytując
Knoxs Napisano 24 października 2022 Napisano 24 października 2022 Dnia 21.10.2022 o 08:32, AudioTube napisał: Dwa ostatnie koncerty w kameralnej sali. Około 200 osób. Miejsca tylko stojące. Bardzo ważne dla mnie było, bym zajął miejsce z przodu. Stałem max 5 metrów od Hani instrumentów. Zapewne widziałeś już jak to wygląda. Widzialem jej ruchy, to „przesiadanie się”, słyszałem, gdy dotykała klawiszy. „Muzycznie” u mnie w domu to przedewszystkim raj dla „ucha”. Mam system, który w zasadzie jest „zbudowany” pod fortepian, smyczki, wokale, instrumenty akustyczne. Ale to co widziałem, plus muzyka jeszcze długo zostanie ze mną. Bliskość fizyczna, wrażenia wzrokowe i brzmienie plus moja wrażliwość przy tego typu muzyce bardzo mnie wzbogaciła. Kurczę aż zazdroszczę ja czekam aż znów gdzieś w Polsce będzie i od razu jadę. Nigdy nie sądziłem, że stanę się fanem takiej muzyki. A teraz to większość płyt cd to muzyka poważna i poważna współczesna. Wszystkie cd Hani Rani, a dziś uzupełniłem do końca kolekcje Maxa Richtera. 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 26 października 2022 Napisano 26 października 2022 Ulubiony Album Soul (ale tez w ogóle) Erykah Badu - Mamas Gun Jazz Bill Evans - Everybody Digs Rock Pink Floyd - Dark Side of the moon Folk: Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu Rap: Slum Village - fantastic vol. 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 26 października 2022 Napisano 26 października 2022 (edytowany) 29 minut temu, mateolo2 napisał: Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu Świetna płyta. Chociaż debiut CSN też bardzo dobry. Słuchałem obu w te wakacje, wieczorami w domku w lesie nad jeziorem. Na mini wieży z marketu, ale klimat był wspaniały. Idealne otoczenie dla tej muzyki. Przy czym, jeszcze lepiej wpasowały się wtedy wczesne albumy The Band. Pozdrawiam Edytowano 26 października 2022 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
Knoxs Napisano 27 października 2022 Napisano 27 października 2022 15 godzin temu, mateolo2 napisał: Ulubiony Album Soul (ale tez w ogóle) Erykah Badu - Mamas Gun Jazz Bill Evans - Everybody Digs Rock Pink Floyd - Dark Side of the moon Folk: Crosby, Stills, Nash & Young - Deja Vu Rap: Slum Village - fantastic vol. 2 Erykah Badu - Mamas Gun ❤️ uwielbiam. brzmi rewelacyjnie. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 27 października 2022 Napisano 27 października 2022 47 minut temu, Knoxs napisał: Erykah Badu - Mamas Gun ❤️ uwielbiam. brzmi rewelacyjnie. Mój ukochany album od młodych lat Tej jeden - jedyny 47 minut temu, Knoxs napisał: Erykah Badu - Mamas Gun ❤️ uwielbiam. brzmi rewelacyjnie. Mój ukochany album od młodych lat Tej jeden - jedyny 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts