hlary Napisano 22 września 2020 Udostępnij Napisano 22 września 2020 (edytowany) Witam. Mam dylemat. Które kolumny wybrać : - Bowers & Wilkins 603 - Triton Seven - Pylon Audio Diamond 30 Teraz mam Yamahę A-S501, ale będę później ją zmieniał na coś lepszego. Ale chcę zacząć od kolumn. Mam teraz Klipsche R-26F, ale chcę wymienić na wyższą klasę. Pokój ok.28-30 m2 Lubię wyrazistą górę, ale i miękki środek i dobry nie dudniący bas. Na kolumny gotowy jestem przeznaczyć tak ok. 8000 zł. Co radzicie ? Edytowano 22 września 2020 przez hlary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 września 2020 Udostępnij Napisano 23 września 2020 Kolumn GoldenEar nie znam więc tu sięnie wypowiem. Bowers da Ci wyrazistą górę ale także wyrazisty środek. Nie miekki. Bas nie będzie dudnił , chodź w wiekszości przypadków to kwestia pomieszczenia i reszty toru. Pylon Diamond 30 moga cie zainteresować chodż według mnie osobiście lepiej grają 28ki. Moim zdaniem powinieneś sprawdzi Tannoy XT8F albo Fyne F502. Albo Monitor audio Silver 500. Zapraszam na odsłuchy i po wypozyczenie sprzetu do domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts