Grzegorz38 Napisano 27 września 2020 Udostępnij Napisano 27 września 2020 280 są dużo lepsze od 200 grają całkiem inaczej , ale cena ... moim zdaniem nie adekwatna do brzmienia, quantum 677 to już całkiem dobre kolumny , ale w ciemno się nie dobiera sprzętu, każdemu podoba się inne brzmienie więc proponował bym po słuchać przed zakupem by potem uniknąć rozczarowania i w przyszłości amplituner zamienić na wzmacniacz jeśli chcesz dobrego dzwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Podwójny znak zapytania to z Gadu Gadu było Był wtedy taki ruchomy. A Caps, mój kolega tak pisze sms do mnie bo nie widzi za dobrze ...... Altusa nie polecam. Po co robić sobie harakiri i to jeszcze za pieniądze swoje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Lewandowski Napisano 28 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2020 Witam wszystkich dzisiaj w pracy polecili mi Kolumny Celestion Ditton 551 że nie ma mocnych na te kolumny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 (edytowany) Ktoś od ciebie z pracy ma to pojedź i posłuchaj! Może i nie ma mocnych ale z wzmacniaczem oczywiście! Edytowano 28 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Lewandowski Napisano 28 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2020 (edytowany) Nie w domu nie poprostu znajomy z pracy informatyk zajmuje się elektroniką i rozmawiając z nim dzisiaj polecił mi te kolumny bo tez takie ma Pokazał mi na allegro akurat jest aukcja ale jak teraz patrzę to tylko odbiór osobisty a to w Wrocławiu także raczej odpadną a wzmacniacz tani polecił mi akai 57 Edytowano 28 września 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Proponuję poszukać kolumn z twojej okolicy podjechać i posłuchać tak jest najlepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Lewandowski Napisano 28 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2020 Wiadomo to jednak jest najlepsze bo to że komuś np. altus się nie podoba to nie znaczy że mi ma się niepodobać najlepiej usłyszeć wtedy będę pewien Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Dokładnie tak jest pojedź posłuchaj i zdaj relację! Teraz to jest szukanie igły w stogu siana skoro sam nie wiesz co ci pasuje! Wybór audio to jest bardzo indywidualna sprawa! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Altusy 200 i 300 to dużo nowsze konstrukcje niż 110 i 140, inaczej grają. To, że ktoś Ci je poleca w tym wątku- to nie znaczy, że warto (zresztą większość ich nie poleca). To, ze kiedyś pół Polski (no może "trochę mniej niż pół") ich słuchało i była zadowolona - to kwestia realiów poprzedniego okresu. Dlatego - przede wszystkim warto posłuchać , a nie fascynować się ich dużą skrzynią. A jeśli kolumny koniecznie mają być nowe - to lepiej kupić np. któreś z Magnatów, o czym już wspominano. W dodatku można od razu poszukać kompletu wzmacniacz + kolumny, bo Twoja Yamaha... rewelacyjna nie jest. Przy okazji - nie cytuj niepotrzebnie całej wypowiedzi poprzednika. Pozdrawiam PS. @JaZz - to pewnie fanaberie autora wątku - już zwracałem uwagę na to, by nie pisać wielkim literami 😞 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Altus jest dobry do wież Diora i Techniksa klocków z pewex. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 września 2020 Udostępnij Napisano 29 września 2020 Kolego widze ze zalezy Ci na mocy. Weź kup sobie Klipsch F3. Masz i nieporównywalną lepszą jakośc od Altusa i moc tez znacznie wyższa. Na prawdę nie rob sobie krzywdy. Po co. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts