piekarz007 Napisano 13 października 2020 Udostępnij Napisano 13 października 2020 Witam serdecznie mam na oku zestaw kolumn cabasse eole 4 pomieszczenie to salon z kuchnia razem o wymiarach 33m2, głowne przeznaczenie to kino, budżet jak najtaniej ale też chciałbym ten sprzet mieć na lata powiedzmy do 2k myślałem o Yamaha MusicCast HTR-4072 spełnia moje oczekiwania. Z góry dziękuję za poradę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 października 2020 Udostępnij Napisano 14 października 2020 O tych kolumnach nie dowiesz się za wiele .Jest kilka salonów które będą miały Cabasse w ofercie. W tym my. Ale tego modelu jeszcze nie mamy. Znając resztę to spodziewam się bardzo dobrego równego dzwieku. Alternatywa Dali Fazon z Sub E9 albo KEF E305. Ale możemy Ci wycenić cały zestaw Yamaha na Cabasse. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 października 2020 Udostępnij Napisano 14 października 2020 Niestety ale nie mamy jeszcze Cabasse w ofercie ale na dniach powinna się pojawić u nas w salonie w związku z czym będziemy mogli sprawdzić różne połączenia. Na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć czy lepszym rozwiązaniem będzie Yamaha, Denon czy może Marantz. Musimy chwilę poczekać ale już teraz zapraszam do kontaktu. Alternatywą dla Cabasse mogą być KEF E305 czy Klipsch Reference Theater Pack 5.1, który w kinie domowym radzi sobie na prawdę dobrze. Pytanie czy brałeś pod uwagę kolumny podłogowe na fronty? Na pewno zapewniłyby lepsze wrażenia odsłuchowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 października 2020 Udostępnij Napisano 15 października 2020 Tutaj widać że system ma być właśnie budowany o takie małe kolumny. Design zgadza się ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igortoja Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Jak mają się te cabasse do focal sib evo 5.1 / 5.1.2 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 Cabasse grają jaśniej. bardziej detalicznie. Focal jakby bardziej stawiał na średnice. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igortoja Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 A do muzyki, które bardziej się nadadzą? Wiem, że nie takie ich przeznaczenie, ale można jednoznacznie określić które są lepsze w muzyce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Klasa porównywalna. Nie ma lepszych gorszych. Jak lubisz jaśniejsze żywsze, bardziej detaliczne granie to Cabasse. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts