wiktorinox420 Napisano 15 października 2020 Udostępnij Napisano 15 października 2020 (edytowany) Cześć. Zakupiłem sobie ostatnio z nienacka gramofon Audio-Technica LP-120X i uświadomiłem sobie, że muszę zbudować sobie resztę toru. Mam do wydania około 4.5 tysiąca złotych. Jaki sprzęt do tego dobrać? Chciałbym, żeby wzmacniacz miał AirPlay, bo będzie używany jeszcze do telewizora. Do tego jeszcze ze 2 kolumny, które nagłośnią mój 35m2 pokój. Sprzęt może być używany. Pozdrawiam. Edytowano 15 października 2020 przez wiktorinox420 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 października 2020 Udostępnij Napisano 16 października 2020 Dobrze zacząłeś od gramofonu Ile masz płyt? Czegoś już słuchałeś? Yamaha RN 602 + Heco Aurora 700 albo Indiana Line Tesi 661 Zapraszam na odsłuch i po wypożyczenie sprzetu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 października 2020 Udostępnij Napisano 16 października 2020 Cześć, Przede wszystkim napisz jakiego brzmienia oczekujesz, ponieważ wszelkie propozycje jakie padną na 99% mogą być nietrafione. Bez tej kluczowej informacji ciężko będzie doradzić odpowiedni zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts