JeremiDSGN Napisano 19 października 2020 Udostępnij Napisano 19 października 2020 Cześć! Czy da radę przerobić głośniki 2.1 na 5.1? Dla informacji są to edifier S530D. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 19 października 2020 Udostępnij Napisano 19 października 2020 2 minuty temu, JeremiDSGN napisał: Cześć! Czy da radę przerobić głośniki 2.1 na 5.1? Dla informacji są to edifier S530D. Pozdrawiam Pytanie podstawowe: Po co i na co to komu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeremiDSGN Napisano 19 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2020 potrzebne to mi do tego, że chcę mieć dźwięk 5.1, a raczej nie zbyt chcę kupować nowe głośniki 3 minuty temu, DudasDudek napisał: Pytanie podstawowe: Po co i na co to komu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 To głośniki komputerowe. Musisz pytać na komputerowym forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts