Malpabananowa Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Cześć! Czy ktoś mógłby polecić mi słuchawki bezprzewodowe do ok. 300 zł do słuchania muzyki? Głównie rockowej( lubię mocny bas) Jestem całkiem zielona w temacie 😅 i wiem, że w takiej cenie pewnie nie można oczekiwać cudów, ale nie jestem aż tak wymagająca. :) Przejrzałam różne modele, rankingi.. ale dalej nie mam pojęcia, które będą ok. Bardzo proszę o radę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Montada Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) W tych pieniądzach - Polecam od siebie - Audio-Technica model. ATH-SR30BT. Jestem bardzo zadowolony, fajnie to gra, wygodne i nie pamietam kiedy ostatni raz ładowałem Edytowano 7 listopada 2020 przez Montada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Istotne jest też to jakiego rodzaju maja to być słuchawki. Nauszne, wokółuszne, dokanałowe , TWS ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) Dzięki za odp @Montada Wezmę je pod uwagę. @MobyDick Nauszne, ewentualnie wokółuszne. Edytowano 7 listopada 2020 przez Malpabananowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Na Aliexpess brał bym pod uwagę Meizu HD60. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 14 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2020 (edytowany) Szkoda, że nikt nie polecił bardziej dostępnego modelu, ale rozumiem, że większość osób posiada lepsze jakościowo słuchawki, no cóż... poszukam jeszcze... Edytowano 14 listopada 2020 przez Malpabananowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 listopada 2020 W tej cenie trudno o lepsze słuchawki bluetooth z aptX i bardzo dobrze wykonane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Witaj, Od trzech lat, naszym liderem wśród słuchawek bezprzewodowych, nausznych z możliwością podłączenia przewodu, jest House of Marley Positive Vibration 2 BT https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/house-of-marley-positive-vibration-2-wireless-denim.html - te słuchawki nie raz pokazały, gdzie jest miejsce konkurencji Jeżeli zależy Ci na szybkim basie, ładnym i plastycznym wokalu, to za 200 zł będziesz mile zaskoczony Zapraszamy Cię na odsłuchy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 (edytowany) Meizu HD60 rzeczywiście wydają się być najlepsze, ale ja się trochę boję z alixpress zamawiać. ^^' House of Marley Positive Vibration 2 BT brałam pod uwagę, ale nie wiem czy nie za słaby ten bas. : < czy KOSS Porta PRO Wireless mają gorszy bass prze swoją budowę? Ktoś jeszcze wyżej pisał o ATH-SR30BT Edytowano 23 listopada 2020 przez Malpabananowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 KOSS Porta PRO Wireless oparto o przewodowe słuchawki które są klasykami bo produkuje się je od kilkudziesięciu lat. To bardzo lekkie słuchawki otwarte do użytku outdorowego. Ich wadą moze okazać się zupełny brak izolacji od otoczenia. Może to też być ich zaletą. Bas moze nie schodzi bardzo nisko, ale powinien wystarczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 (edytowany) No tak, są otwarte.. w mojej sytuacji to będzie raczej wada. A czy możesz powiedzieć jak wypadają BASS PHILIPS TABH305BK? przy tych wymienionych wyżej, chociażby jeśli chodzi o parametry? Jeszcze nie bardzo umiem je odczytywać. Edytowano 26 listopada 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Parametry w przypadku słuchawek zwykle nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością. Ich charakterystyki są zwykle dość nieliniowe i takie są często właśnie oczekiwania. Nie słyszałem PHILIPS TABH305BK. Znając tą markę pewnie będą niezłe. W stosunku do ceny ich wykonanie jest dość spartańskie i myślę ze w tej cenie da się kupić lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Mogę polecić klasyczne porty pro wzbogacone o moduł bt naprawdę daje radę natomiast mają specyficzna budowę i nie każdemu odpowiadają. Grają też ciszej od modelu kablowego ale polecam przesłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 24 minuty temu, MobyDick napisał: Parametry w przypadku słuchawek zwykle nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością. Ich charakterystyki są zwykle dość nieliniowe i takie są często właśnie oczekiwania. Nie słyszałem PHILIPS TABH305BK. Znając tą markę pewnie będą niezłe. W stosunku do ceny ich wykonanie jest dość spartańskie i myślę ze w tej cenie da się kupić lepsze. Dobrze wiedzieć.., Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 7 godzin temu, Malpabananowa napisał: Meizu HD60 rzeczywiście wydają się być najlepsze, ale ja się trochę boję z alixpress zamawiać. ^^' House of Marley Positive Vibration 2 BT brałam pod uwagę, ale nie wiem czy nie za słaby ten bas. : < czy KOSS Porta PRO Wireless mają gorszy bass prze swoją budowę? Ktoś jeszcze wyżej pisał o ATH-SR30BT W modelu Porta Pro wireless ciężko jest powiedzieć, że bas jest słaby. Powiedziałbym, że jest mocny jak na tego typu konstrukcje. Mając je na głowie, ciężko jest odnieść wrażenie, że są takie małe i kruche. Oczywiście, jak zawsze zapraszamy na prezentację Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpabananowa Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 (edytowany) Dziękuję. Niestety tego nie przemyślałam wcześniej, bo jednak lepiej (dla mnie) aby słuchawki były zamknięte, a szkoda. Edytowano 26 listopada 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Porta pro, to otwarta słuchawka. Nie da się oszukać, że dużo dźwięku wypływa na zewnątrz. Osobiście lubię ten produkt za mobilność i uniwersalność. Lecz nie wszędzie się sprawdzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts