Johan #1 Napisano 15 listopada 2020 witam Czy może ktoś z szanownego forum ma aktualnie problem z apką Onkyo Controller? U mnie przestał działać najpierw Tidal, a później Deezer. Niewiem czy to tylko mój problem czy ktoś ma podobny. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. 2 minuty temu, Johan napisał: witam Czy może ktoś z szanownego forum ma aktualnie problem z apką Onkyo Controller? U mnie przestał działać najpierw Tidal, a później Deezer. Niewiem czy to tylko mój problem czy ktoś ma podobny. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. wróć. Działa, ale dopiero jak wyłączę amplituner z prądu i włączę. Dziwne. Jeśli ktoś ma podobne problemy to proszę o pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 16 listopada 2020 Zrób reset amplitunera i zainstaluj ponownie apke w telefonie. Daj znać czy problem nadal istnieje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali walid Matallah #3 Napisano 16 listopada 2020 Daj znać czy problem nadal istnieje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #4 Napisano 16 listopada 2020 2 godziny temu, Ali walid Matallah napisał: Daj znać czy problem nadal istnieje 2 godziny temu, Ali walid Matallah napisał: Daj znać czy problem nadal istnieje Hej Problem w chwili obecnej dotyczy tylko Tidala natomiast Deezer chodzi normalnie bez zarzutu. To samo dotyczy Spotify. Spróbuję jutro z rana zrobić całkowity reset amplitunera i wtedy napiszę czy coś pomogło. Tidal ostanio dał upgrade do swojej aplikacji, niewiem czy problem wyniknął już wcześniej ponieważ słuchałem Deezera. Zobaczymy 23 godziny temu, Johan napisał: witam Czy może ktoś z szanownego forum ma aktualnie problem z apką Onkyo Controller? U mnie przestał działać najpierw Tidal, a później Deezer. Niewiem czy to tylko mój problem czy ktoś ma podobny. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. wróć. Działa, ale dopiero jak wyłączę amplituner z prądu i włączę. Dziwne. Jeśli ktoś ma podobne problemy to proszę o pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #5 Napisano 16 listopada 2020 3 godziny temu, Johan napisał: Hej Problem w chwili obecnej dotyczy tylko Tidala natomiast Deezer chodzi normalnie bez zarzutu. To samo dotyczy Spotify. Spróbuję jutro z rana zrobić całkowity reset amplitunera i wtedy napiszę czy coś pomogło. Tidal ostanio dał upgrade do swojej aplikacji, niewiem czy problem wyniknął już wcześniej ponieważ słuchałem Deezera. Zobaczymy wróć. Działa, ale dopiero jak wyłączę amplituner z prądu i włączę. Dziwne. Jeśli ktoś ma podobne problemy to proszę o pomoc Witam !! Zrobiłem reset do ustawień fabrycznych amplitunera i okazało się, że nic nie pomogło. Aplikacja w Onkyo Controller działa bez zarzutu, ale ma problem z połaczeniem do odpowiedniego serwera dostawcy. Apka chodzi nawet dość szybko, ale w momencie wybrania odpowiedniego utworu zaczyna mieć problemy z odtwarzaniem muzyki. Żeby było ciekawiej to apka Tidala chodzi bez zarzutu i bez problemu można odtworzyć muzykę przez chromecasta. Wcześniej zauważyłem, że ( zaczym zaczęło szwankować) apka onkyo controler przestała pokazywać odtwarzanie MQA i albumy te po prostu znikły. Dziwne, no nie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali walid Matallah #6 Napisano 17 listopada 2020 Daj znać czy problem nadal istnieje snaptube vidmate word to pdf Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #7 Napisano 17 listopada 2020 Witam Tak. Problem się nie rozwiązał, natomiast bardzo szybko "chodzi" aplikacja tidal w połaczeniu z chromecastem, co prawda to nie MQA, ale daje radę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #8 Napisano 17 listopada 2020 Dziś zagłębiłem się w temat ponieważ to Tidal zmodyfikował swoją apkę i podczepił do niej mconnect , który własnie działa jak w Spotif Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach