S4Home Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Nie różnią się dzwiekiem. I w tej cenie taki streamer jak chromecast podłączony cyfrowo w zupełności wystarczy. Z czasem możesz pomyśleć o czymś innym jak Malinie. I wówczas kilkutysięczne źródło też odpada. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Flis Napisano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Krąg się zawęża jeszcze takie pytanie, czy do magnat mr 780 tez moge podpiąć chromecasta jako źródło? Narazie moje typy to: 1) Cyrus one hd połączony z chromacate 2) yamaha 803d 3) magnat mr 780 ale nie wiem czy da się podpiąć tego chromecasta 4) jeszcze ostatnie połączenie to nad 356 bee z jakimś wzmacniaczem sieciowym. Od czego zacząć testy? Bo jak się spodoba to juz zostaje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Zdecydowanie Cyrus! 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Też oddaje głos na Cyrusa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyde Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Cyrus zdecydowanie. Przetestuje impedancję i zagra z każdymi kolumnami. Jakby nie było Łon ma moc😉😁 Ale bądź świadomy że jeszcze jest sporo innych wzmacniaczy niż te 4 wymienione. Audiolaba, xindiak, Rotel etc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 A ja podam Cyrus i Magnat,. nie jest tu takie oczywiste. RX2 grają dość jasno. I wiem że autor chce uzyskać jeszcze wiecej z tych kolumn. Pytanie czy z Cyrusem nie będzie za dużo góry. Cyrus jest mocniejszy, bardziej dynamiczny. Magnat bardziej melodyjny. Dźwięczny. Oba do wypożyczenia u nas. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Flis Napisano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Chyba zacznę od magnata, ale czy będę mógł podłączyć do niego chromecasta zeby móc korzystać ze spotyfi i czy mogę podłączyć USB z muzyką w formacie flac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Zerknąłeś na zdjęcie w Internetach jego tylnej ścianki ? Tam masz zestaw złączy cyfrowych i odpowiedź. Jest tego wystarczająco, nic nie zabraknie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts