janek654 Napisano 20 listopada 2020 Napisano 20 listopada 2020 Cześć, przymierzam się do zakupu słuchawek nausznych BT kwota to 500zł +/- W zasadzie to chcę aby były komfortowe w noszeniu i jakość dźwięku była bardzo dobra Przydało by się również ANC. Słuchawki do codziennego używania ( Na spacery z psem w cichej okolicy i w zaciszu domowym ) Rozglądałem się trochę i moją uwagę przykuły najbardziej: Sony WH-XB900N (za 500 zł) - Dobrze wykonane i jakość dźwięku ponoć w tej cenie bardzo dobra. Interesuje mnie również czy warto dołożyć "kila stówek" i kupić lepsze za 700 zł? (np używane Bose QuietComfort 35 II lub Sony WH1000XM3) Ze słuchawek chciałbym korzystać kila lat, więc czy warto brać lepsze od razu na starcie ? Co o muzyki jaką lubię to generalnie hip-hop/pop/rock/chillout/disco/klasyczna/muzykę do filmów. Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 21 listopada 2020 Napisano 21 listopada 2020 Mieszasz trochę poziomy tych słuchawek. Model 1000, MK3 jest dużo lepszy od 900-tki. Jeżeli rozważasz nowe i używane, no to nie masz łatwego zadania. Prywatnie wolałbym nowy produkt, chociażby ze względów higienicznych. Za 600 zł to znajdziesz z nowych Audio Technica ANC 700. Z wyglądu zwyczajne, ale przestrzeń i szybki bas jest fajny w tym modelu. Odpisz, cytując
janek654 Napisano 22 listopada 2020 Autor Napisano 22 listopada 2020 Może zostańmy tylko przy nowych : - Sony WH-XB900N - Audio Technica ANC 700 Z tego co widzę po BT ma raczej średnią jakość dźwięku. Czyli brać sony czy coś warte jeszcze u wagi w tej cenie ? Co z Bose QuietComfort 35 II? Jak wygląda na tle konkurencji w tej wyższej półce cenowej ? Odpisz, cytując
Kubad Napisano 22 listopada 2020 Napisano 22 listopada 2020 Nie można powiedzieć które bardziej ci przypadną do gustu anc700 gra zdecydowanie jaśniej w stosunku do Sony które mają więcej basu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 listopada 2020 Napisano 22 listopada 2020 Z tą opinią to się nie zgodzę. Uważam, że model 1000 w wersji 3 i 4, brzmi zdecydowanie jaśniej a niż Audiotechnica ANC 700. Dodatkowo, powinniśmy do tego modelu Sony, porównywać je z modelem A-T ANC900 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/audio-technica-ath-anc900bt.html Design Odpisz, cytując
Recommended Posts