Paulina Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 Cześć, Szukam dla taty sprzętu do odtwarzania plyt cd (konkretnie w 99% sa to audiobooki). Czy istnieje taki sprzęt, który wznowi słuchanie płyty w tym momencie, w którym odtwarzacz został wyłączony? (Np. Dzis kończy sluchac 4 rozdział, jutro nie musialby przewijać do tego momentu, tylko od razu włącza mu się 4 rozdział...) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Ja mam tak w samochodzie. Ale nie pamiętam aby któryś ze sprzętów Audio tak miał. Możliwe że któraś z mini wież. Ale nie wiem czy to wogole będzie opisane. Musiał byś dzwonić na support poszczególnych firm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Niestety ale nie przypominam sobie aby jakikolwiek odtwarzacz CD do użytku domowego posiadał taką funkcję. W samochodzie faktycznie jest wznawianie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts