Gość Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Witam Znalazłem ten filmik przez przypadek jestem w lekkim szoku ilością jaka zalega na półkach. 35 lat leży sprzęt i czeka tylko na co, jako dawcy części czy może sentyment właściciela jest tego cała masa 😮 Może ktoś z was już to widział? Oceńcie sami zapraszam do oglądania, oceniania, wrzucania filmików o tematyce Audio 😉 PS. czapeczka jest najlepsza 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Głównie jvc, pioneer i akai. Ale moze rowniez jakieś topowe modele sansui by sie znalazły tam.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 RLC - sporo sprzętów jest młodsze niż 35 lat.Skąd pomysł o 1985 roku (przy założeniu, że filmik jest tegoroczny)? Poza tym nie ma topowych modeli - raczej średniaki z oferty paru firm (z jednym wyjątkiem - najwyższy model CDka). W każdym razie - wybitnych modeli nie ma. Jeżeli jakieś topowe modele są - to ukryte i nie na widoku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Filmik ma bodajże 8 lat wyskoczył mi na głównej stronie. 12 sekunda trzeba się wsłuchać ile czasu leży ten sprzęt może źle zrozumiałem 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekBydzia Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Wygląda jak magazyn pasera - coś w stylu spadło z ciężarówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Teraz coś z Japonii czy u nas jest sklep tak zaopatrzony w sprzęciory dosłownie wszystko można u nich kupić 😯 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 RLC - nie wiesz??? S4Home ma wszystko... A tak na poważnie - mieć wystawionych na półce np. 5 różnych Luxmanów? U góry wygląda jakby parę ATOLLi stało, jakieś MF, ...a do tego drobnica Marantza i Denona i ... Ale to tak tylko na podstawie fotki - filmu nie odpalałem. Więc tam powinno być więcej szczegółów - jakby komuś się chciało. Pozdrawiam PS. Piotrek - to taki żarcik na niedzielę 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goguś Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 20 minut temu, RLC napisał: Teraz coś z Japonii czy u nas jest sklep tak zaopatrzony w sprzęciory dosłownie wszystko można u nich kupić 😯 Takie sprzęciory a wciskasz wszędzie jakieś chińskie zabawki z aliexpress Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2020 W Japonii, w takiej ilości widziałem....ale sake 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2020 9 godzin temu, Goguś napisał: Takie sprzęciory a wciskasz wszędzie jakieś chińskie zabawki z aliexpress Kolego nie ten temat na takie rozmowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 RLC, myślę, że spokojnie mógłbyś pracować w takim sklepie i sprzedawać "majkrofon sony dla zawodowców" 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 JohnDoe idę w to 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość domicela Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Pewnie teraz przez ten covid u niejednego przedsiębiorcy zajmującego się nagłośnieniem i innymi eventami są takie garaże. Niestety wiele będzie się kurzyło bo firmy już nie ma a nie opłaca się sprzedać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 Prezentacja różnych urządzeń z epoki i nie tylko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 maja 2021 Udostępnij Napisano 4 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts