Gość Napisano 27 listopada 2020 Napisano 27 listopada 2020 Witam Znalazłem ten filmik przez przypadek jestem w lekkim szoku ilością jaka zalega na półkach. 35 lat leży sprzęt i czeka tylko na co, jako dawcy części czy może sentyment właściciela jest tego cała masa 😮 Może ktoś z was już to widział? Oceńcie sami zapraszam do oglądania, oceniania, wrzucania filmików o tematyce Audio 😉 PS. czapeczka jest najlepsza 👍 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 27 listopada 2020 Napisano 27 listopada 2020 Głównie jvc, pioneer i akai. Ale moze rowniez jakieś topowe modele sansui by sie znalazły tam.... Odpisz, cytując
RoRo Napisano 11 grudnia 2020 Napisano 11 grudnia 2020 RLC - sporo sprzętów jest młodsze niż 35 lat.Skąd pomysł o 1985 roku (przy założeniu, że filmik jest tegoroczny)? Poza tym nie ma topowych modeli - raczej średniaki z oferty paru firm (z jednym wyjątkiem - najwyższy model CDka). W każdym razie - wybitnych modeli nie ma. Jeżeli jakieś topowe modele są - to ukryte i nie na widoku. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Gość Napisano 11 grudnia 2020 Napisano 11 grudnia 2020 Filmik ma bodajże 8 lat wyskoczył mi na głównej stronie. 12 sekunda trzeba się wsłuchać ile czasu leży ten sprzęt może źle zrozumiałem 🤔 Odpisz, cytując
MarekBydzia Napisano 12 grudnia 2020 Napisano 12 grudnia 2020 Wygląda jak magazyn pasera - coś w stylu spadło z ciężarówki. Odpisz, cytując
Gość Napisano 12 grudnia 2020 Napisano 12 grudnia 2020 Teraz coś z Japonii czy u nas jest sklep tak zaopatrzony w sprzęciory dosłownie wszystko można u nich kupić 😯 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 12 grudnia 2020 Napisano 12 grudnia 2020 RLC - nie wiesz??? S4Home ma wszystko... A tak na poważnie - mieć wystawionych na półce np. 5 różnych Luxmanów? U góry wygląda jakby parę ATOLLi stało, jakieś MF, ...a do tego drobnica Marantza i Denona i ... Ale to tak tylko na podstawie fotki - filmu nie odpalałem. Więc tam powinno być więcej szczegółów - jakby komuś się chciało. Pozdrawiam PS. Piotrek - to taki żarcik na niedzielę 🙂 Odpisz, cytując
Goguś Napisano 12 grudnia 2020 Napisano 12 grudnia 2020 20 minut temu, RLC napisał: Teraz coś z Japonii czy u nas jest sklep tak zaopatrzony w sprzęciory dosłownie wszystko można u nich kupić 😯 Takie sprzęciory a wciskasz wszędzie jakieś chińskie zabawki z aliexpress Odpisz, cytując
Amarok Napisano 13 grudnia 2020 Napisano 13 grudnia 2020 W Japonii, w takiej ilości widziałem....ale sake 🙂 Odpisz, cytując
Gość Napisano 13 grudnia 2020 Napisano 13 grudnia 2020 9 godzin temu, Goguś napisał: Takie sprzęciory a wciskasz wszędzie jakieś chińskie zabawki z aliexpress Kolego nie ten temat na takie rozmowy. Odpisz, cytując
Gość Napisano 14 grudnia 2020 Napisano 14 grudnia 2020 RLC, myślę, że spokojnie mógłbyś pracować w takim sklepie i sprzedawać "majkrofon sony dla zawodowców" 😉 Odpisz, cytując
Gość domicela Napisano 16 grudnia 2020 Napisano 16 grudnia 2020 Pewnie teraz przez ten covid u niejednego przedsiębiorcy zajmującego się nagłośnieniem i innymi eventami są takie garaże. Niestety wiele będzie się kurzyło bo firmy już nie ma a nie opłaca się sprzedać. Odpisz, cytując
Gość Napisano 5 stycznia 2021 Napisano 5 stycznia 2021 Prezentacja różnych urządzeń z epoki i nie tylko. Odpisz, cytując
Recommended Posts