Paweł Zbroniec Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Witam, jestem totalnym zielonym w temacie. Kupiłem tv i zastanawiam się nad kinem domowym. Pomóżcie czy moge jakoś tanio kupić cały zestaw amplituner z sub i głośnikami by jakiś efekt w filmach był? mam na wydanie max 1500. Pytanie brzmi czy można coś wychaczyć sensownego czy lepiej dać sobie spokój bo szkoda kasy? opcja jest jeszcze taka by kupic z głośnikami bez sub ale wtedy na jaki zbierać kase i ile. te wartości Wolt i Omy nic mi nie mówią także proszę o wyrozumiałość i konkretną pomoc. Jeśli mam sobie dać spokój bo szkoda kasy to proszę jakiś próg cenopwy mi podać od jakiego bedę mógł myśleć o czymś takim. Pozdrawiam PAweł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Daj sobie spokój. Za mały budżet Dozbieraj i kiedyś wróć Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Cześć, Szkoda pieniędzy. Zapewne udałoby się coś na siłę znaleźć ale chyba nie o to chodzi. Jeśli chciałbyś prawdziwe kino domowe to musisz liczyć około 4000zł na nowy sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Zbroniec Napisano 4 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 Więc wracam do tematu i moge wygospodarować 4000. Amplituner myslalem o nowym Denon AVR-S750H to jest 7,2. Głośniki jakieś używki u mnie w mieście są MAGNAT VECTOR 13 i 55. za 450 zł. kwestia czy ten amplituner bedzie spoko? JEsli tak to w jakie glośniki celować? Idealne by byly z subwooferem ale ciezko takowe znalezc wiec moze uzywki glosniki a sub nowy za 1000? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Będzie. To dobry model amplitunera. Aczkolwiek pod te magnaty pasuje coś jaśniejszego. Yamaha lub Onkyo. Nowy sub w tej cenie to tylko magnat 302a Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus.b Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Witam, nie chce zakładać nowego tematu, wyczytałem na forum że magnat 302a pstryka przy cichym graniu, jak zachowuje się przy takim graniu klipsch r-12sw który jest droższy ok. 500 zl i czy warto dołożyć do 1300zl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 To jest właśnie dzielenie się informacjami na forum. Nie pstryka. Nie ma znaczenia głośność Ten sub ma ustawione dość szybkie auto gaszenie jeśli nie ma sygnału. Wiec się gasi i słychać pstryk. W innych jest gorzej bo słychać "hrrr". Możesz dać na on i jest po sprawie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Zbroniec Napisano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2020 ja na razie nie slyszalem pstrykania czy to jak cicho muzyki slucham czy tez film ogladam. Dudni jak trzeba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Magnat czy Klipsch? Może ustawiłeś na 'always ON'? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts