ArturKD Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Dzień dobry, Czekam na dostawę tego TV i chciałem się zapytać czy może ktoś już go posiada i jest w stanie porównać do podstawowych zestawów KD? Wiem, że dźwięk z TV to nie to samo, ale czy różnica jest znacząca i warta wydatków na rozbudowę KD? Dlatego jeśli ktoś nie słyszał tego TV albo podobnych typu Panasonic HZ1500/2000 lub Philips 934/935 lub Sony AG9 to pewnie nie ma realnego porównania. Obecnie mam Onkyo 676 + Taga 606 v3 5.0 (na razie be SUB). Natomiast zanim kupię SUB lub wymienię kolumny, to się zastanawiam czy warto? Bo jeśli ma być tylko mała różnica, to pewnie nie ma sensu. A dźwięk wydobywający się z całej powierzchni ekranu naprawdę robi różnicę vs zwykły TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Dlaczego tyle tematów utworzonych?? Posłuchaj i oceń sam czy jest różnica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturKD Napisano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Bo pisząc jeden długi temat ciężko uzyskać odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie mam jak posłuchać, bo TV będę miał dopiero w weekend i stąd pytanie do osób, które być może już miały taka okazję. Nie chcę kupować SUB lub lepszych kolumn i potem odsyłać sprzętu. Wolę się uczyć na błędach lub sukcesach innych niż jedynie na swoich 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Więc do weekendu już tuż tuż... Swoją drogą odważna teza. Ale z drugiej strony każdy ma swoje ucho i swoje preferencje, dlatego też 12 godzin temu, ArturKD napisał: czy różnica jest znacząca i warta wydatków na rozbudowę KD? nikt nie podejmie za Ciebie tej decyzji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimo1 Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Mam Sony A8 i dźwięk, jakkolwiek dobry, nie dorównuje kino domowemu. To po prostu dobry dźwięk z TV.Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturKD Napisano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Dziękuję dimo1. Czyli jednak zainwestuję w SUB 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimo1 Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Sub do KD to podstawaWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts