Irmand Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Kupiłem nowy i jestem na etapie podłączania i uczenia się amplitunera RX-D485. Idzie mi całkiem nieźle, oprócz... Działają wszystkie programy oprócz stereo. Cisza. Myślę, że z tego samego powodu nie działa funkcja straight oraz direct. proszę pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Możesz wrzucić zdjęcie tyłu jak masz podłączone fronty ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekBydzia Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Czyli w przypadku dźwięku przestrzennego jest sygnał na frontach a opcji 2ch cisza? Poszukaj w ustawieniach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 To nie mozliwe. To ni kwestia ustawień. W tym modelu ne da się 'wylączyć' frontów. Prawdopodobnie kolumny są źle wpięte. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts