Marcin Leśniewski Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 Witajcie jak mam podłączyć głośnik MusicCast 20 z yamaha htr 4069. Muszę mieć aplikację czy podłączę to bez aplikacji przez wi-fi lub bluetooth? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 24 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2020 MusicCast app i sprawa załatwiona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 25 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Mam jeszcze jedno pytanie. Mam teraz 2 głośniki denona, a czy można Te Yamaha Music Cast 20 podłączyć tak aby grały razem z tymi co mam. Czy muszę zmieniać wszystkie na te ? Dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 26 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2020 Oczywiście ze można i będzie grało bez najmniejszego problemu. Wszystko sterujesz aplikacją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Mam jeszcze raz jedno pytanie. Mam już głośnik Music Cast 20 nie mogę nic przesłać z amplitunera wersja HTR-4069 jest włączony bluetooth ale nic na głośnik nie idzie. Z samsunga s10+ nawiązuje połączenie z telewizora też idzie dźwięk, ale yamahy cisza. Jak to połączyć dzięki za radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2020 Dnia 26.12.2020 o 10:03, Mike24 napisał: Oczywiście ze można i będzie grało bez najmniejszego problemu. Wszystko sterujesz aplikacją W jaki sposób je sparować z głośnikami Denona o które pytał kolega? 6 godzin temu, Marcin Leśniewski napisał: Mam jeszcze raz jedno pytanie. Mam już głośnik Music Cast 20 nie mogę nic przesłać z amplitunera wersja HTR-4069 jest włączony bluetooth ale nic na głośnik nie idzie. A co chcesz puścić z amplitunera na ten głośnik? Bo z tego co pamiętam to nie każde źródło da się przesłac. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 29 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2020 4 godziny temu, S4Home napisał: W jaki sposób je sparować z głośnikami Denona o które pytał kolega? A co chcesz puścić z amplitunera na ten głośnik? Bo z tego co pamiętam to nie każde źródło da się przesłac. Piotr Myślałem ze kolega chce podłączyć te denon-y do tej Yamahy HTR . 10 godzin temu, Marcin Leśniewski napisał: Mam jeszcze raz jedno pytanie. Mam już głośnik Music Cast 20 nie mogę nic przesłać z amplitunera wersja HTR-4069 jest włączony bluetooth ale nic na głośnik nie idzie. Z samsunga s10+ nawiązuje połączenie z telewizora też idzie dźwięk, ale yamahy cisza. Jak to połączyć dzięki za radę. Tak to nie zadziała jak piszesz. Apka steruje MC 20 i HTR i można sparować by w obu leciało to samo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2020 Kazde urządzenie działa poprawnie, yamaha amplituner ma problem, niby pisze ze gra ale dzwięku nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Mam jeszcze jedno pytanie? Telewizor mam podłączony do Amplitunera kablem hdmi PROLINK. A amplituner wysyła dźwięk do yamaha musiccast 20 po przez bluetooth ale czasami dźwięk przerywa zwłaszcza puszczony z telewizora,, obraz jest puszczony szybciej niż dźwięk na głośniku. Czy to tak ma działać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts