Tymoteusz Miłowanow Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Dzień. Widziałem, że temat wałkowany już parę razy NO ALE. Rozglądam się za stereo do TV, dodatkowo fajnie żeby się dało odtwarzać CD. Najchętniej z HDMI ARC, żeby nie mnożyć pierdyliarda pilotów, schludnie wyglądające i niewielkie - pomieszczenie ma pewnie łącznie z 40m2, ale sama przestrzeń wokół TV jest dość ograniczona i absolutnie nieustawna. Z wszystkiego co póki co bez słuchania poczytałem, to sprawdzą się dobrze Audio pro A26 do których dołożę CD z wyjściem optycznym i temat jest w zasadzie rozwiązany. Pytanie - czy w podobnej cenie nie da się znaleźć czegoś równie dobrze funkcjonalnego, w miarę nieźle wyglądającego (wiem, że każdy powie że to sprawa drugorzędna, ale niestety psucie efektu drogiego remontu pięknie grającą szkaradą zrobi niedobrze i mi i kobiecie). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Jak za 2000 zł chcesz znaleźć alternatywę mając wszystko w jednym? -ciężko... Tym bardziej, że Audiopro daje HDMI...tego dawno nie było w audiofilskim świecie, no bo Szwedzi do tego aspirują...Ewentualnie zostaje Ci mini wieża typu Pianocraft, ale będzie więcej gratów no i bez HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Dla wszystkich zainteresowanych modelami A26 czy też A36. Promocja jest jeszcze aktualna na obydwa modele -spieszcie się tylko bo pomału kurczą się nam stoki. Już wiele z Was przekonało się o tym, jak dobry jest to produkt za nie duże pieniądze. Zapraszamy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoteusz Miłowanow Napisano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 grudnia 2020 tak czy siak w poniedziałek albo wtorek wybieram się na odsłuch do was Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts