grzegorz464 Napisano 12 lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 lutego 2009 Witam. Czy znacie jakąś dobrą, ale wolną muzę (np. titanic) na dyskoteki?? Chodzi mi o "biodrówki" tzn bardzo wolny taniec w parach, łapy na biodra(ewentualnie tyłek) bo poproszono mnie o zgranie takiej muzy. Co radzicie? Proszę o tytuły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 16 lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 lutego 2009 ...jesli "lapy na tylek", to to powinno byc dobre:http://www.youtube.com/watch?v=riz6fpiplI4...feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz464 Napisano 16 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2009 Jeśli mam dostawać tak "inteligentne" odpowiedzi to dzięki. Już nie trzeba a kolega artur77 jak chce się bawić to wynaleziono takie coś jak klocki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango5 Napisano 8 marca 2009 Udostępnij Napisano 8 marca 2009 to jest proste posłuchaj wczesniejszych dokonań Celine DIon, MAriah Carey, ale także Seal gra cudowne ballady, Alicia Keys, Whitney równiez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz464 Napisano 10 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2009 Chodziło mi raczej o muzykę dyskotekową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 marca 2009 Udostępnij Napisano 11 marca 2009 Może jakieś składankithe best of Love Songcoś tego typu, coś wybierzesz..wolny to wolny nie warzne czy na imprezie czy na dyskotece czy w domu...superromantico i lajtowe to jest jeszcze Shade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave993 Napisano 31 maja 2009 Udostępnij Napisano 31 maja 2009 Polecam różne balladki amerykańskich gwiazdek typu Rihanna, Beyonce. Chyba powinno się sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 9 października 2015 Udostępnij Napisano 9 października 2015 Cytat ...jesli "lapy na tylek", to to powinno byc dobre:http://www.youtube.com/watch?v=riz6fpiplI4...feature=related artur77 no ladny z Ciebie zartownis Ale przy tym co podales w linku to co najwyzej mozna zasnac, a tu musi byc chociaz lekki bit aby oddac sie romantycznemu tancu Na przyklad to , tak na marginesie swietny tekst :https://www.youtube.com/watch?v=hHk-SfOnWbo...AFD1407E11E5ED7Stary temat, ale nie moglem sie powstrzymac Wybaczcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 10 października 2015 Udostępnij Napisano 10 października 2015 Cytat Jeśli mam dostawać tak "inteligentne" odpowiedzi to dzięki. Już nie trzeba a kolega artur77 jak chce się bawić to wynaleziono takie coś jak klocki. Skoro "już nie trzeba" - to zamykam temat, bo to nie miejsce na kolejne tego typu "radosne???" wpisy.note z ciebie też "żartowniś". Ripostować na tekst pisany przed 6 laty, to zaczyna być ciekawe ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts