Dawid Kosmala Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Cześć, To mój pierwszy post, więc proszę o.l Wyrozumiałość. Wcześniej miałem dobre granie z kina domowego w małym pokoju i byłem bardzo zadowolony z mojemego grania i subwoofera samorobki. Teraz się przeprowadziłem do nowego mieszkania, salon ma około 35m2 i kupiłem głośniki JAMO S809 5.0, Do tego kupiłem wzmacniacz Denon AVR-X2400H. Po jakimś czasie było mi mało Basu i dokupiłem subwoofer jamo S 810 SUB tak żeby do zestawu pasował, teoretycznie dużo się polepszyło, ale nie ukrywam że bardzo lubię słuchać głośno muzyki i wtedy ten sub nie daje rady. I Teraz do Was pytanie, co proponujecie żebym kupił zamiast tego suba co mam? Najbardziej zależy mi na tym żeby bardzo mocno grał przy pełnej głośności kolumn które mam i żeby potrafił dosyć nisko schodzić ? Od razu powiem że najwięcej wykorzystuje to Granie do muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Cześć, Jeśli charakter brzmienia zestawu Ci odpowiada i brakuje jedynie niższego basu to faktycznie wymiana Jamo S810 Sub na Klipsch R112SW/ SPL100 lub SVS PB2000 przyniesie sporą poprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Skąd pomysł na kino domowe, skoro słuchasz głównie muzyki? Ten sub jest tak słaby że może do pokoju 15m się nadaje. Podaj budżet, czy musi być nowy, czy używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts