Frog8606 Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Witam! Zakupiłem Pioneer VSX-830 + sub Koda SW-100B V. 2 . Chciałbym teraz dokupić do tej dwójki zestaw kolumn. Mogę wydać 2000-3000zl. Główne zastosowanie zestawu to Netflix, XBSX, Filmy na Blue-Ray zwykłym i 4K. Od czasu do czasu muzyka z adaptera czy z YT. Pokój ma ok.25m2 Zastanawiał się nad JAMO STUDIO S 628/6 HCS Lub TAGA HARMONY Azure F-60+C-40+S40 Dzięki, za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Jamo na pewno nie. Taga F60 nie pamiętam. Ale chyba także nie zrobiły na mnie wrazenia. Lepiej Heco Victa 702 albo pasujące do Pioneera Magnaty Signature 1002 albo 2002 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Cześć, Niestety ale ani jedne ani drugie nie będą najlepszym rozwiązaniem. Zdecydowanie lepiej postawić na Pylon Audio Pearl 25 + sat + Center. Zestaw zapewni brzmienie przestrzenne i szczegółowe z szybkim basem. Alternatywą mogą być wspomniane Heco Victa Prime 702 set. W tym przypadku zyskasz bogatszą średnicę oraz niżej schodzący bas i łagodniejszą górę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts