Fafniak Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 ale długości 1,5m-2m w botlandzie jest ale 0.9m szukam po internetachj ale chyba nei umiem szukac czy pomijajac alibabę gdzies cos takiego jest do dostania ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Będziesz miał problem , kiedyś już szukałem i nie znalazłem Kupiłem coś takiego : https://m.sklep.rms.pl/lindy-70243-przedluzacz-usb-z-wylacznikiem-2m Jak chcesz mogę Ci podesłać bo u mnie leży nie używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Znalazłeś już? Akasa robi taki kabel do maliny - znalazłem 1.5 metrowy Wpisz w wyszukiwarkę >>> USB 2.0 Type-A to Type-C Cable with Switch http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=USB Cables&model=AK-CBUB57-15BK Tutaj masz taki kabel na eBay UK, ale chyba zechcesz z Polski >>> https://www.ebay.co.uk/itm/Akasa-USB-2-0-Type-A-to-Type-C-Cable-with-Switch-USB-Power-Switch-for-Raspb/303852173971?hash=item46bf003a93:g:PVkAAOSw3ctgBY27 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 nie znalazłem ale przesyłka za nagli robi cenę 🤣 @tomek4446 - jak możesz to podeślij. Myśle że to niezłe rozwiązanie zanim okaże sie co jest z normalnym zasilaczem albo poczekaj. moze dostane info w tym tygodniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 @Fafniak , zdecyduj się Mogę ten kabel wysłać jutro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 @tomek4446 jak możesz to wyślij Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 No dostałem przewód od @tomek4446 i zgłupiałem kompletnie dołożenie tego przedłużacza z wyłącznikiem powoduje że malina uruchamia sie ale "nie do końca" w pewnym momencie gasną diody i jest martwa ten sam zasilacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 Nie wiem dlaczego tak jest, na logikę nie powinno. Czyli już przynajmniej wiesz że to nie działa. jak chcesz mieć normalny włącznik Maliny to jednak proponuję zasilacz Tomanka. Mam , i nie muszę już za każdym razem szukać włącznika na kabelku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 mam zasilacz "liniowy" ale pojechał na sprawdzenie gdyż transformator zbytnio się grzał, szczególnie że pobór pradu wynosił zaledwie 0,6-0,9 A Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts