master_lysy@wp.pl Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Witam potrzebuję wzmacniacza stereo do pokoju ok 17-18m2 muzyka metal nawet w tych najbardziej piwnicznych odmianach czyli oczekuję selektywnego dźwięku na ile to możliwe zastanawiałem się nad markami rotel, teac, nad - ale konkretne modele to już gorzej głośniki mam koda 60 W i myślę że na takiej mocy zostanę ale głośniki w najbliższym czasie też pójdą na wymianę i także mam pytanie żeby do 1000zł jakieś polecić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 (edytowany) Witam, Polecam posłuchać wzmacniacza Rotel A10 do tego gatunku muzycznego. Jedna uwaga nie wiem czy ważna dla Ciebie niestety nie ma pilota do niego. Pozdrawiam! Edytowano 18 stycznia 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master_lysy@wp.pl Napisano 18 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 A jeszcze głośniki jakie by pan polecał ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Spójrz na Audiolab 6000A, który połączyłbym z kolumnami Klipsch R-51M lub Audiosymptom i6m. Zapraszam na odsłuchy oraz oczywiście indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Idź w sprzęt używany! To zdecydowanie. Nie kupuj na siłe nowego wzmacniacza czy kolumn. W tej cenie będzie to po prostu entry level. Ja szukam innego brzmienia do takich gatunków. Selektywne granie pokaże Ci braki każdego z takich utworów. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master_lysy@wp.pl Napisano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 26 minut temu, S4Home napisał: Idź w sprzęt używany! To zdecydowanie. Nie kupuj na siłe nowego wzmacniacza czy kolumn. W tej cenie będzie to po prostu entry level. Ja szukam innego brzmienia do takich gatunków. Selektywne granie pokaże Ci braki każdego z takich utworów. Piotr Preferuję dobry markowy sprzęt uzywany Przed chwilą, master_lysy@wp.pl napisał: Preferuję dobry markowy sprzęt uzywany To co pan proponuje ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 (edytowany) 17 godzin temu, master_lysy@wp.pl napisał: A jeszcze głośniki jakie by pan polecał ? Kolumny podstawkowe: Polk Audio Signature S20E Trzeba kupić jakieś przewody głośnikowe: RealCable TDC 300 F ewentualnie RealCable TDC 200 F Edytowano 19 stycznia 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts