Yasarian Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Witam, jestem przed kupnem soundbaru JBL bar 5.1 surround, wiem, że posiada dwa wyjścia HDMI IN i OUT. Chciałbym aby był źródłem dźwięku dla filmów puszczanych z laptopa z projektora Optoma HD27, który posiada dwa wyjścia HDMI. Czy dobrze kombinuję aby podłączyć projektor z soundbarem jednym kablem HDMI a drugim kablem HDMI od soundbaru do laptopa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Podstawowe pytanie. Dlaczego soundbar? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasarian Napisano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Jest tani i dobry, nie jestem wymagajacy Przed chwilą, Yasarian napisał: Jest tani i dobry, nie jestem wymagajacy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 >tani >dobry Wybierz jedno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasarian Napisano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Chyba sie nie dowiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 A czytałeś instrukcję? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasarian Napisano 19 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Instrukcje czego? Soundbaru, ktory zamierzam kupic, projektora czy laptopa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Tak. Soundbara. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Na tym forum masz 2 albo 3 wątki o problemach z tym barem. Przemyśl kwestię zakupu jeszcze raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts