emsi1981 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Witam Mam takie pytanie jakie zastosować kolumny podłogowe zamiast Magnat Quantum 675, chodzi aby moc była porównywalna i pasowało wyglądem do reszty serii quantum. Mam cały zestaw magnat quantum oprócz podłogówek a widzę, że teraz problem z dostępnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Cześć, Wszystko zależy jaki masz amplituner, jakiego brzmienia oczekujesz oraz od tego jak duże jest pomieszczenie do nagłośnienia. Rozumiem, że zestaw wykorzystujesz głównie do kina domowego, a nie do słuchania muzyki? Jeśli masz cały zestaw Magnat Quantum i brakuje Ci kolumn podłogowych to poczekałbym na Magnat Quantum 675 lub obserwowalnym rynek wtórny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emsi1981 Napisano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 amplituner to Yamaha rxv479, przeważnie słucham muzyki ale głównie cięższe brzmienie, później konsola a reszta może nie istnieć. Pomieszczenie do nagłośnienia to jakieś 35 m2. Tak czytałem i pomyślałem żeby sparować quantum z wersją shadow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 Shadow grają dużo ciemniej. Gesciej bardziej basowo. To nie to samo granie. Tutaj masz 675 / 725 albo Signature 505 To poszczególne kolumny które siebie zastępowały. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts