marecki Napisano 4 lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 lutego 2021 Ewentualną reklamację wolałbym załatwiać pod ochroną unijnego prawa konsumenckiego niż w Chinach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 A czy ten wzmacniacz udźwignie 2 kolumny Fyne F502? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 6 lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 Na to pytanie może odpowiedzieć tylko użytkownik tego wzmacniacza. Ale nie wiem, czy na forum znajdziesz takiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 1 godzinę temu, KiWiD napisał: A czy ten wzmacniacz udźwignie 2 kolumny Fyne F502? Muzyka poleci tylko pewnie mocy mu zabraknie przy głośnym słuchaniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 1 godzinę temu, RLC napisał: Muzyka poleci tylko pewnie mocy mu zabraknie przy głośnym słuchaniu. A te F302? Może to byłby dobry pomysł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 (edytowany) Jak już będziesz miał wzmacniacz to wypożycz te paczki i sam się przekonasz, ja ich nie słyszałem z tym Loxjie. Ale chętnie poczytam 😉 Edytowano 6 lutego 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 3 minuty temu, RLC napisał: Jak już będziesz miał wzmacniacz to wypożycz te paczki i sam się przekonasz, ja ich nie słyszałem Loxjie. Ale chętnie poczytam 😉 Ok. A tak w ogóle to te kolumny f302 to lepszy pomysł niż monitory kef q350? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 lutego 2021 Teraz to jest gdybanie te lepsze czy te gorsze dla jednego lepsze dla drugiego nie koniecznie, wypożycz posłuchaj i sam oceń. Zacznij słuchać to się naprawdę opłaca 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiWiD Napisano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Dobra. Mam nowy pomysł. Kolumny Dali Oberon 5 plus SMSL q5pro. Będzie grało? :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts