marecki Napisano 4 lutego 2021 Napisano 4 lutego 2021 Ewentualną reklamację wolałbym załatwiać pod ochroną unijnego prawa konsumenckiego niż w Chinach. Odpisz, cytując
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Napisano 6 lutego 2021 A czy ten wzmacniacz udźwignie 2 kolumny Fyne F502? Odpisz, cytując
marecki Napisano 6 lutego 2021 Napisano 6 lutego 2021 Na to pytanie może odpowiedzieć tylko użytkownik tego wzmacniacza. Ale nie wiem, czy na forum znajdziesz takiego. Odpisz, cytując
Gość Napisano 6 lutego 2021 Napisano 6 lutego 2021 1 godzinę temu, KiWiD napisał: A czy ten wzmacniacz udźwignie 2 kolumny Fyne F502? Muzyka poleci tylko pewnie mocy mu zabraknie przy głośnym słuchaniu. Odpisz, cytując
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Napisano 6 lutego 2021 1 godzinę temu, RLC napisał: Muzyka poleci tylko pewnie mocy mu zabraknie przy głośnym słuchaniu. A te F302? Może to byłby dobry pomysł? Odpisz, cytując
Gość Napisano 6 lutego 2021 Napisano 6 lutego 2021 (edytowany) Jak już będziesz miał wzmacniacz to wypożycz te paczki i sam się przekonasz, ja ich nie słyszałem z tym Loxjie. Ale chętnie poczytam 😉 Edytowano 6 lutego 2021 przez Gość Odpisz, cytując
KiWiD Napisano 6 lutego 2021 Autor Napisano 6 lutego 2021 3 minuty temu, RLC napisał: Jak już będziesz miał wzmacniacz to wypożycz te paczki i sam się przekonasz, ja ich nie słyszałem Loxjie. Ale chętnie poczytam 😉 Ok. A tak w ogóle to te kolumny f302 to lepszy pomysł niż monitory kef q350? Odpisz, cytując
Gość Napisano 6 lutego 2021 Napisano 6 lutego 2021 Teraz to jest gdybanie te lepsze czy te gorsze dla jednego lepsze dla drugiego nie koniecznie, wypożycz posłuchaj i sam oceń. Zacznij słuchać to się naprawdę opłaca 😉 Odpisz, cytując
KiWiD Napisano 25 lutego 2021 Autor Napisano 25 lutego 2021 Dobra. Mam nowy pomysł. Kolumny Dali Oberon 5 plus SMSL q5pro. Będzie grało? :) Odpisz, cytując
Recommended Posts