PanKlor Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 Może w trakcie zmienił się adres IP czy coś. Ważne, że zadziałało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 Wifi nie ogarnia , miałem tv na wifi to streamingi przerywały , tak samo nie mogłem odpalić ampli kd , wpięte kablem ethernetowym i wszystko śmiga - gdzieś ktoś na jakimś obcoforum wspominał ,żeby ogarniać diracowanie po kablu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 15 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2023 Wifi ogarnia tylko musi być dobrze skonfigurowane co nie zawsze jest łatwe/możliwe. Wykonałem kilkanaście kalibracji swojego systemu Denon i laptop po wifi. Bez większych problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Dnia 25.02.2021 o 12:56, Tomasz Kluczynski napisał: Dirac wgrywasz na laptopa i do niego podłączasz mikrofon.Program sam będzie pokazywał gdzie trzeba postawić mikrofon.Jeśli ci to nie będzie wychodziło to wezwij kogoś kto zrobi ci to odpłatnie ,bo sam na pewno będziesz miał z tym problemy. Co Ty za głupoty piszesz, proste i przyjemne. Żadnych problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts