Burgi2.0 Napisano 8 lutego 2021 Napisano 8 lutego 2021 Witam. Potrzebuję porady. Jestem zielona nie ukrywam. Poszukuję soundbar z subuferem tak max do 1700zl. Widziakam i słyszałam w sklepie Denon DHT-s316 i lg SL8U. Pierwszy około 1000 zł a drugi 1700 na promocji. Tylko czy warto? Pokój ma 20m2. Chcę cos co będzie fajnie grało, podku... sasoadow jak będzie trzeba alr i nie będzie denerwować gdy nie będzie takiej potrzeby:) Chyba ze.polecacie coś innego. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 lutego 2021 Napisano 9 lutego 2021 Cześć, Niestety ale soundbar nie jest najlepszym rozwiązaniem i będzie ciężko coś zaproponować, ponieważ jest to głośnik wyłącznie wzmacniający sygnał z TV. Lepszym rozwiązaniem byłby mały zestaw stereo taki jak filigranowy Topping MX3 + Heco Aurora 300 lub Pylon Audio Pearl Monitor. W przyszłości mogłabyś dokupić subwoofer, który zapewni lepszy efekt w przypadku filmów. Z soundbarów opcją może być Polk Audio Magnifi Mini, który brzmi poprawnie i na pewno zagra lepiej niż wspomiany Denon czy LG. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 lutego 2021 Napisano 10 lutego 2021 Tak z soundbarów polecamy jednak Toppinga MX3 + Aurroa 300 Odpisz, cytując
Recommended Posts