Redakcja AUDIO Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Cześć, zgodnie z podszeptami zainteresowanych rozszerzamy dział muzyczny o nowy temat - ponownie otwieramy pole do dyskusji o kinie i wszystkim, co z nim związane Z pozdrowieniami, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Dziękuję. Tak przyznaję się to ja o to walczyłem:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 3 godziny temu, HQ150 napisał: Dziękuję. Tak przyznaję się to ja o to walczyłem:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Ale ja wywalczyłem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 7 godzin temu, HQ150 napisał: Dziękuję. Tak przyznaję się to ja o to walczyłem:-) Nie tylko Ty - byli przed Tobą inni i kwestia rozszerzenia tego działu była już obecna w kuluarowych dyskusjach pod koniec ubiegłego roku. Zastanawialiśmy się, czy utworzyć nowy dział - czy rozszerzyć istniejący. Jak widać wygrała druga opcja 🙂 Ale niewątpliwie przyśpieszyłeś decyzję. To teraz jeszcze kolej na zespół tematów dotyczących muzyki filmowej i koncertów na płytach, by było to zgrupowane w jednym miejscu... Oraz na filmy muzyczne Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts