RoRo Napisano 10 lutego 2021 Napisano 10 lutego 2021 Temat bardzo obszerny - co lubimy i możemy polecić z koncertów dostępnych na płytach DVD i BR. Dla tych co lubią historię - również na taśmach magnetycznych. Co niektórzy mają jeszcze magnetowidy i kasety, nie tylko VHS Pozdrawiam Odpisz, cytując
Butler Napisano 4 czerwca 2021 Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) Zaczęło się od YT, a konkretnie fragment koncertu Hans Zimmer, Time (Inception - Live in Prague). Mam kumpla co jest fanem od wielu lat tego rodzaju muzyki i ma całkiem dobry sprzęt AV. Miałem przyjemność zobaczyć/usłyszeć u niego pełny koncert Hans Zimmer Live In Prague na Blu-Ray w Atmos. No i to był ten moment że podjąłem decyzję że buduję kino w domu. Oczarowało mnie. Edytowano 4 czerwca 2021 przez Butler Odpisz, cytując
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Napisano 4 czerwca 2021 Widziałem u siebie co prawda tylko 7.1 bo sprzętu do Atmosa nie mam ale i tak było niesamowicie. Odpisz, cytując
Recommended Posts