Michu12345 Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 Witam, drodzy forumowicze szukam dla siebie optymalnego zestawu w wersji budżet bo na taka mnie póki co stać do słuchania elektroniki, techno, House. Pokój mam 17m2, budżet jakim dysponuje to 2-2,5 tys czy jest coś co można kupić rozsądnego w tych pieniądzach ? Jestem totalnie zielony w temacie, będę wdzięczny za pomoc w doborze. Dzięki z góry! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Witaj, Pewnie że można Nowy: SMSL Q5 PRO albo Topping MX3 + ELAC B6.2 / Monitor audio Bronze 100 / Dali Oberon 3 Uzywane: Klipsch F2 / Mission M34i / Dali 450, Tannoy M4 + bardzo duzy wybór wzmacniaczy Masz jakieś źródło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Cześć, Jeśli w grę wchodziłby nowy sprzęt to w zakładanym budżecie najlepszym rozwiązaniem byłby mały ale wydajny Topping MX3, który posiada DACa oraz moduł bluetooth. Bardzo dobrze zgrywa się z Monitor Audio Bronze 100, cieplejszymi Dali Oberonami 3 czy Q Acoustic 3020i, które łączą cechy szczegółowości Monitor Audio oraz muzykalności Dali. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts